Merhaba arkadaşlar;
Bildiğimiz ve gördüğümüz üzere mobil cihazlar ilk oluşumlarından bugüne inanılmaz bir hızla gelişerek ve coğalarak hiç daralmadan ve başarılı bir şekilde gelmiştir.
Her teknolojik üründe olduğu gibi mobil cihazlardada gelişimlerinden ve özelliklerinden dolayı güvenlik açıkları hızla çoğalmaktadır.
Ve ayrıca şuan mobil cihazlarda kullanabileceğimiz temiz,ucuz ve başarılı program sayısı çok azdır.
Bir yüksek teknoloji ürünü olan mobil cihazım , hızla büyüyen diğer mobil cihazlar arasında ciddi derecede yazılım ve donanım olarak ezilmektedirki gün geçmesinki yeni bir mobil cihaz daha karşımıza çıkıyor...
Bu konudan rahatsız olan ben düşündüm ve aklıma şöyle bir fikir geldi;
Biz şuanda, Mesela "x" bir firmanın ürettiği , mobil cihazı satın alıyoruz ve alakamız kesiliyor .
Ama bence bana göre Mobil cihazı satış sonrası kaliteli bir destek sunulmalı bu şu şekilde olabilir;
Mesela "x" bir mobil cihaz modeli satın aldık diyelim bundan 3-4 ay sonra bir "x1" modeli çıktı bu "x1" modeli yazılımını biz daha önce aldığımız "x" modeline yükleyebilmek imkanına sahip olabiliriz gibi.
Ve tekrar mesela aldığımız bir "x" mobil cihazının yanında bir güvenlik kodu bulunsun. Mobil cihaz modelini aldığımız "x" firmasının web sitesinde ücretsiz program sayfası bulunsun bu kodu bu sayfaya girdiğimizde ör: Aylık 5 program. hakkımız bulunsun gibi.
Şimdi sorun şurdaki biz bu önerileri gerekli firmalara nasıl iletebiliriz ?
Ve fikrimi nasıl buldunuz ?
Saygılarımla...