Navigasyon birçok cepte mevcut. Peki ya en iyileri? CHIP Online ilk 20 cebi seçti...
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/mobi ... i-20-cep_19665.html
Resimlerle: TOP 20: Navigasyon uzmanı cepler...
Bundan bir yıl önce GPS navigasyon, cep telefonları için abartılı bir aksesuardı. Bugün ise opsiyonel olmaktan daha ziyade zorunlu bir araç halini aldı. Peki nasıl bir telefon almalı? Sizin için hazırladığımız en iyi 20 navigasyonlu telefonu inceleyerek bu sorunun yanıtını bulabilirsiniz.
Nokia, HTC, Samsung, LG, Sony Ericsson ve daha onlarcası... Bugünlerde navigasyonlu bir telefon seçmek oldukça zor ve kafa karıştırıcı diyebiliriz. Özellikle Nokia, S60 serisi telefonlarındaki ücretsiz navigasyonuyla bir adım öne çıkıyor ve müşterilerin ilk tercihi olacak bir hedef haline geliyor. Ayrıca ALK, Navigon ve TomTom gibi navigasyon yazılımı geliştiricileri yazılımlarını daha hızlı oluşturuyor ve her geçen gün bütün mobil işletim sistemlerine uyumlu hale getiriyorlar.
TOP 20 listemizin tamamına ulaşmak için tıklayın...
En iyiler listesi
Editörlerimizin seçimiyle oluşturduğumuz TOP 20 listemiz aracılığıyla en doğru telefonu çabucak bulabilir, ayrıca ilgili modelin tüm özelliklerini görebilirsiniz. Galerimizden bu listeye ulaşmanız mümkün.
Ama önce, en iyiler listemizde üç farklı işletim sistemine sahip, üç ayrı modele göz atmanızı öneriyoruz: Ucuza navigasyon arayanlar, Android olsun diyenler, illa ki iPhone isteyenler. Bu üç modelden biri tam sizin aradığınız cep telefonu olabilir...
Tüm konu: Mobil navigasyonda en iyi 20 cep!
Resimlerle: TOP 20: Navigasyon uzmanı cepler...
- Nokia 5230: Ucuz fiyata navigasyon!
- HTC Legend: Android'li asil klavuzunuz
- iPhone 3GS 32GB: Yeni trendi artık o belirliyor
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: Sizce en iyi navigasyon cebi hangisi?