bu aralar arkadaşım kafama girdi ve sitem için mobil yazılım yaptırmayı düşünmemi sağladı. Tabi yaptırıcam demeklede olmuyo bana iyi bir yazılım şirketi lazım ayrıca güvenebileceğim bir yer olmalı bir çok şirket var bunları yapan ama dediğim gibi güvenebileceğim bir yer arıyorum bunun için önerilerinizi bekliyorum.
mobil yazılım yaptırmak istiyorum ?
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
ali abi benim abim Cyber İstanbul Bilişim Hizmetlerinde yaptırdı kendi yazılımını.çok memnun kaldı . çok güzel bir mobil uygulama hazırladılar.sende çok beğeneceksin bence müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar.bende yaptırmak istedim birden ama önce web sitesine ihtiyacım var ve beğeni yapacak insanlara :D :D :D :D :D :D http://cyberistanbul.com/
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
19 mesaj
Sizlere oldukça güvenilir ve işinin ehli bir yer tavsiye edebilirim. Dilerseniz bir göz atın, iletişime geçin. Detayları filan belirleyin.
konu 2015 ama hadi 2018 e çekeyim , site için mobil yazılım yaptırma devirleri geçti gitti.Alırlar sitenizin adresini hibrite gömüp size sunarlar :) sizde zaten sizin olana para vermiş olursunuz.Responsive siteler 2015 de yok muydu ya.