Modavil.com

moogerfoogin
10-01-2013, 10:07   |  #1  
moogerfoogin avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
30 mesaj

Merhaba arkadaşlar. 

Çalıştığım firmanın internet sitesi işini ben yapıyorum.

En büyük eksiğim Php bilmemem. Ama buna rağmen birşeyler yapabiliyorum.

Opencart script üzerine kurulu bir sitedir. Tema ile ilgili düzenlemeleri css, html bilgime dayanarak default theme üzerinden gerçekleştirdim.

Ssl ve sanal pos kurulumları tamamlandı. 

Seo url aktif hale getirildi.

çhip10line
10-01-2013, 10:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj

işini yapan başarılı bir alışveriş sitesi olmuş..çalışmalarınızın devamında da başarılar dilerim..

çhip10line bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
moogerfoogin
10-01-2013, 11:29   |  #3  
moogerfoogin avatarı
OP Yeni Üye
30 mesaj
Alıntı: çhip10line  
işini yapan başarılı bir alışveriş sitesi olmuş..çalışmalarınızın devamında da başarılar dilerim..

Teşekkür ediyorum.

Sanırım bende bir özgüven sorunu var. Bana çok iç açıcı gelmiyor site ama siteyi görenler çok beğeniyor.  :)

çhip10line
10-01-2013, 11:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj

çok daha iyi alışveriş siteleri var tabii.. ama o tür sayfalar kalabalık ve profesyonel ekipler tarafından hazırlanıyor...bu tür işlerin kusursuz olması için zaman, yeterli bütçe ve uygun ekipman olması lazım... "çalıştığım firmanın internet sayfası işini ben yapıyorum" yazdığına göre tek başına uğraşıyorsun ve PHP gibi oldukça gerekli bir dili bilmiyorsun..bu eksiklere rağmen iyi bir çalışma olmuş, kendine güven kendinle birlikte sayfalarını da geliştirmek için bol bol çalış ve araştır.. kolay gelsin..

Son Düzenleme: çhip10line ~ 10 Ocak 2013 11:40
çhip10line bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
moogerfoogin
10-01-2013, 11:46   |  #5  
moogerfoogin avatarı
OP Yeni Üye
30 mesaj
Alıntı: çhip10line  
çok daha iyi alışveriş siteleri var tabii.. ama o tür sayfalar kalabalık ve profesyonel ekipler tarafından hazırlanıyor...bu tür işlerin kusursuz olması için zaman, yeterli bütçe ve uygun ekipman olması lazım... "çalıştığım firmanın internet sayfası işini ben yapıyorum" yazdığına göre tek başına uğraşıyorsun ve PHP gibi oldukça gerekli bir dili bilmiyorsun..bu eksiklere rağmen iyi bir çalışma olmuş, kendine güven kendinle birlikte sayfalarını da geliştirmek için bol bol çalış ve araştır.. kolay gelsin..

Evet şu an satış takibi hariç sitenin bütün yükü bende.

Dershane vs. vakit buldukça PHP eğitimlerini değerlendiriyorum.

Çizgi-Tagem eğitim setini edindim. Vakit buldukça açıp izliyorum. Uygulamaya çalışıyorum.

Umarım birşeyler olur :) 

En azından e-ticaret olmasa bile CMS entegreleri websiteleri yapabilmek istiyorum :) 

Teşekkürler.