Modem adaptörü sorunu

Unsterblich
30-12-2012, 14:28   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

Merhaba, ben AirTies 5343 kablosuz modem kullanıyorum, evde 2 masa üstü bilg. var bilgisayarlardan birisi açıkken ses olmuyor ama her iki bilg. açıkken modem adaptöründe kulak çınlaması gibi bir uğultu geliyor, rahatsız edici bir ses adaptörü prizden çıkartınca yaklaşık 5 saniye kadar adaptörden cızırtı geliyor. ama fişe takınca aynı sorun devam ediyor modem kutusundan çıkan orjinal 12V adaptör. acaba adaptörün gücümü yetmiyor yoksa adaptörmü arızalı, eski modemim kabloluylu Robotic 4port lu modemdi adaptörü büyüktü ama oda 9V 1.2a şu anki modemin adaptörü ufak bir şey, eski modemin adaptörü güç olarak biraz daha az gibi ama bu modemi desteklermi yoksa airtiese uygun bir adaptörmü almalıyım ya da sorun modemdemi, çünkü benim kullandığım bilgisayarda blgisayarı her sabah açtığımda tanımlanmayan ağ  olarak görünüyor diğer bilgisayarda hiç öyle bir sorun olmuyor. ben etherneti devre dışı bırakıp tekrar aktif yapınca düzeliyor sanırım benim ethernette sorun var diye fazla üstesinde durmadım daha sonradan ayrıca bir eternet driver alır anakartın eternetini kullanmam diyordum ama adaptörde bir haftayı aşkındır böyle bir sorun olunca acaba sorun modemdemi adaptördemi bilemedim,

bu konuda yardımcı olabilir misiniz biraz fazla uzun anlattım galiba ama çözüm için yardımcı olması açısından açıklayıcı olayım  dedim.

işletim sistemi her iki bilgisayarında win7

grezimonk
30-12-2012, 15:21   |  #2  
grezimonk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
4,195 mesaj

tek detay voltaj değil... +/- çıkışı + kaç mA olduğu önemli...

Son Düzenleme: grezimonk ~ 30 Aralık 2012 15:30
Unsterblich
31-12-2012, 12:20   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

adaptörün arka yüzündeki yazılanlar şu şekilde

Input: 100-240V  50/60 Hz

Output: 12V - 1A

(max 0,5A)