Modem alıcam rehber olurmusunuz ?

baryu
23-09-2008, 06:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
228 mesaj

Selam arkadaşlar ;
Bendeki modemin miladının geçtigini düşünüyorum çünkü agır bir iş yapınca hemen neti kesiyor ör torrent,emule vb...Bunun haricinde nette kopukluk olmuyor.Eger bunun çözümünü biliyorsanız beni modem almaktan kurtarırınız Cool
yada konuya döniyim ; modem alcam ve sorunsuz & ucuz olsun istiyorum.Yanlız bana airties demeyin çünkü bi keresinde airtires modemle nete baglanmaya çalıştıgımda her bilgisayarı açışımda onun programını aç fln ugraştırıyor tak kullan gibi bişey olursa sevinirim.Bide unutmadan 4 port olcak.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

LİMİT : 100 küsür YTL xD

Saygılarımla...

YasarS
23-09-2008, 07:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

Madem airtes olmaz diyorsun o zaman ZyXEL veya us robotic öneririm ama istediğin özellik ve fiyat olarak ZyXEL görünüyor.

baryu
23-09-2008, 19:04   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
228 mesaj

ha bu arada söylemeyi unutmuşum kablolu olcak çünkü bizim komşuyla arada baya duvar var

KraLeADeR
26-09-2008, 09:12   |  #4  
Yeni Üye
30 mesaj

kardeş bn gene airties dicem çünkü bilgidiğim kadarıyla modemin içine gidip TTNET kullanıcı adını ve şifreni doru yazdığında programını yüklemene gerek kalmadan bağlanıo olması lazım(yada ilk kuruluşda yüklersin ondan sonra kaldırsanda programı internete açık olur die düşünüorum)...en azından bende öle...
ama yok kalsın dersen YasarS arkadaşın dediği gibi ZyXEL'de olabilir;)

KoLaY GeLSiN...