ZTE marka kablosuz modemim var. bu aletin arayüzüne laptoptan hem kablo ile hem de kablosuz girebilirken. masaüstü pc'imden giremiyorum. söylenilen birçok şeyi yaptım elle IP girdim ama masaüstü pcde arayüze giremiyorum. anakart ve ethernet kartını da tekrar yükledim. şu anda laptop kablosuz bir şekilde internet iriyor. nokia 5800 wifi si sorunsuz giriyor.ancak kablonun bağı olduğu pc de sınırlı bağlantı veya bağlantı yok diyor. bu sorun için ne dersiniz? yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Modem Arayüzüne Giremiyorum.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
401 mesaj
ağ sürücülerini update et, ayarlarını kontrol et, eğer modemin tak çalıştır değil ise cd'sini yükle masaüstü pc'ne
OP Taze Üye
4 mesaj
hocam bir acemiye yazıyorsun: ağ sürücüleri nasıl update edilir, ayarlar TCP/IP olan yerden yapılan ayarlarsa çok denedim elle IP girdim olmadı. laptopa cdsiz kurdum. daha net bilgine çok ihtiyacım var teşekkür ederim
Yıllanmış Üye
401 mesaj
yemekteydim yazamadım kusura bakma...
aygıt yöneticisine gir ağ adaptörlerini aç orada marka model görürsün hangi marka ise sitesine gir o modelin en son driver'ını bul yükle
halledemezsen bana marka model söyle sana driver linkini yollarım
OP Taze Üye
4 mesaj
hocam Realtek RTL8168D(P)/8111D(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC blosuzdan bağlanan laptop şimdi canavar gibi çalışıyor ama desktop da tık yok bir el at sana zahmet şu işi halledelim