windows 7 kullanıyorum air ties modem var kablolu bağlantı yapıyorum internet tıkırında hiçbir sorun yok(bazen gidip gelmesi hariç) tek sorun modem arayüzüne girememem. 192.168.2.1'e girmeye çalıştığımda sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor acaba bu sorunu nasıl çözebilirim.
bu arada modem alttaki iş yerinin. dns ayarları varsayılan.
modem arayüzüne giremiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
DNS ayarı ile ilgisi yok
çalıştır'a cmd yaz çıkan dos ekranına da ipconfig yaz ağ geçidi 192.168.2.1 mi diye bir bak değişiklik olabilir
Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 23 Haziran 2010 23:04
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj
bütün modemlerde var bu olanak.
Modemi sadece evde kullanılmaz takdir edersiniz.
Modemi büyük bir ağa dahil edeceğinizi düşünün.Ağı modeme uydurmak mı daha kolay olur.Yoksa modemi ağa ayarlamak mı.
İşte bu yüzden tüm modemler de bu münkün
OP Yeni Üye
25 mesaj
varsayılan 192.168.2.1 herhangi bi değişiklik yapmadım dns'de. ayrıca airties hizmet programından da ayarları okuyamıyor. acaba modemin sahibi beni kısıtlamış olabilir mi?
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj
varsayılan 192.168.2.1 herhangi bi değişiklik yapmadım dns'de. ayrıca airties hizmet programından da ayarları okuyamıyor. acaba modemin sahibi beni kısıtlamış olabilir mi?
sen dns nedir ip nedir bildiğine emin misin? Hem sen neden değişiklik yapıyorsun modem senin değilse.Modem senin mi değil mi o bile belli değil konuda
OP Yeni Üye
25 mesaj
nasıl belli değil ilk mesajımı iyi oku. dns'yi de ipyide biliyorum. bu forumdaki diğer konuları okuduğum için bazıları dns ayarlarını varsayılan yap diyor bu yüzden bende bunu belirterek bana böyle bi öneride bulunulmamasını istedim. önce iyi oku ondan sonra yorum yap.
sen dns nedir ip nedir bildiğine emin misin? Hem sen neden değişiklik yapıyorsun modem senin değilse.Modem senin mi değil mi o bile belli değil
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj
peki dns ayarı ile modemin alakası ne