arkadaşlar bende airties rt103 modem var.bu modemden aldığımdan beri bir verim alamıyorum.download hızım acaip düşük.(limewirede 3-5bile oluyo çoğu zaman)bu derece düşük olması modemdenmidir.pcden kaynaklanıyo desem olamaz son model aldım niye böyle oluyo downnload hızı nasıl çözebilirim bilgilerinizi bekliyorum acil yoksa kafayı yicem bu modemle
modem hızım düşük
Normalde modeminizde bir arıza yoksa 24Mbps hız destekliyo ki bu hız Türkiye'de yok Kablolarda bi temazsızlık olabilir. Düşük bi ihtimal de olsa ethernet kartınızdan olabilir. Limewire basic kullanıcısı iseniz indirme hızı düşük olur normal çünkü bende de oluyodu basic sürümünü kullanırken fakat normalde 100kb/s ile indirebiliyorum. Bunların dışında indirme yaptığınız sunucudan kaynaklanır düşük hızda indirme sorunu. Bunların hiçbiri değilse de büyük bir olasılıkla modeminizde bir arıza vardır.
çok teşekkür ederim bende modemde bi arıza olduğunu düşünüyorum.başkada bişi aklıma gelmiyor.benim soruyu sormamın nedeni biliyorsunuz en ucuz modemlerden biri rt103 dedimki eğer modem fiyatlarıyla indirme hızları kaliteleri arasında bi fark varsa modemi değiştireyim mecbur diye düşünmüştüm.diilmiş demekki böyle sorun modemdenmiş tekrar teşekkürler