arkadaşlar modemin elektrigini kesince bilgisayar donup kalıyor,rest atınca normal bir şekilde calışıyor.bu konuda bilgisi veya fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
modem kapanınca neden bilgisayar donup kalır
bilgisayarda cforce gibi falan internet hızlandırıcı programlardan kaynaklanabiliyor.
İlginize teşekkür ederim,fakat bunu bende tahmin etmiştim (free download manager)kullanıyordum sistemden kaldırdıgım halde sorunum devam ediyor.
bilgisayarında online olarak calısan biseyler vardır mesela sureklı kendını guncelleyen bı program vardır ondan kaynaklanıyor olabılır mesele antıvırus gıbı
1 yıldan fazladır virus programı kullanmıyorum,söylediginiz gibi güncelleyebilecek bütün programları kapattım ve modemin elektrigini kestim,bilgisayar yine donup kaldı.
modemın cd si fln varsa onu yukle
ben bunun modemden cok donanımsal bir problem olbilecegini düşünüyorum,donanımı komple yeniledim,işlemciyi core2duo 8400,ekran kartını 8800gt,ramı 8gb,anakartı GİGABYTE GA-EP35-DS4 olarak yeniledim.
pc ni ii bi anti virüsle tarat hatta güvenli kipte tarat ve sil
sildiğin halde dosya hala silinmemişse Direkt olarak kendini kayit defterine Atmis.
Sen ne kdar o dosyayi silsende bilgisayara reset atinca tekrar yukluyor
Baslat==>Calistir==>msconfig yaz ve Baslangica tikla ordan senin bu sildigin dosyanin uzantisini iptal et ve baslangicta o dosyayi isleme sokmasin..
Daha Sonra pc kapatmadan Baslat ===>Calistir===>Regedit yaz.
Daha sonra Ctrl+F ile virusun ismini yaz arat eger bulursa virusu regeditten vurusun oldugu yeri sil ama dikkat et anahtari silme sadece adresi sil...
Kolay GeLe...!