Modem le ilgili cok acill lütfen acill yardım

novomynak
01-07-2009, 19:41   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
96 mesaj

Öncelikle S.a...Arkadaslar ben bugun işletim sistemi vista olan bir pc aldım.Evdede bir bilgisayarım var.Eski bilgisayarımda conextan accessrunner DSL modem kulllanıyorum.bu eski bilgisayarım ise xp.Ben flash la modem driverini yeni bilgisayarıma attım ve kurdum.Benimki çevirmeli bağlantı.Ancak yeni bilgisayarımda çevirmeli bağlantının kısayolu cıkmadı.Modem in kısayolu masaüstüne eklendi.Sİmgeye tıkladım ancak explorer.exe/Conexant ADSL Dial UP ögesi bulunamıyor diye bir hata veriyor.Acaba driver vista uyumlu olmadığı içinmi böyle bir sorunla karşılaşdım.Yada başka bir sorundan dolayımı.Bu driverin vista uyumlusunu da internnette cok aradım ama bulamadım.Bulanların bana yardımcı olmasını rica ediyorm. Yada yeni bir modem mi almalıyım...Yardımcı olanlara şimdiden cok tsk ederim

Conexant AccessRunner ADSL Dial Up modemin markası

nonpasaran
01-07-2009, 19:50   |  #2  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj

ağ ve paylaşım merkezinden bağlantı veya ağ kuru açıp çevirmeli bağlantı kur u denedinmi?

novomynak
01-07-2009, 22:14   |  #3  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
96 mesaj

neyse yaptım nor. sana cok tsk ederm doğrudan olmasada dolaylı yoldan olarak buldum sayende saol

nonpasaran
02-07-2009, 00:24   |  #4  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj
Alıntı: novomynak  
neyse yaptım nor. sana cok tsk ederm doğrudan olmasada dolaylı yoldan olarak buldum sayende
rica ederim sevindim sorununu çözdüğüneGülümseme