Merhaba arkadaşlar
Bana çok sağlam kolay kolay arıza yapmayacak bir modem önerebilirmisiniz. Quake marka bir modemim var aldığıma bin pişman etti. Önerilerinizi bekliyorum
İyi çalışmalar kolay gelsin
Merhaba arkadaşlar
Bana çok sağlam kolay kolay arıza yapmayacak bir modem önerebilirmisiniz. Quake marka bir modemim var aldığıma bin pişman etti. Önerilerinizi bekliyorum
İyi çalışmalar kolay gelsin
DATRON modemde tek markadır bence 2 yıla yakın süredir kullanıyorum bi defa teklemedi...
datron un her modeli iyi degil, bence bazi modellerinde isi sorunu var. olur mu demeyin bir tepeleme bozuk datron gordum. yazin dayanamamislar. datronun siyah kucuk ve tek portlu modemleri almayin diger modelleri bilmiyorum nasildir...
Airities rt 102 hem fiyat-performans olarak en iyi modem.Kendim kullanıyorum,tanıdığım herkese de alıyorum.Hem USB hem ethernet bağlantısı mevcut.Şuan evde ikisini de kullanıyorum ve swich ile bağlandığımdan çok çok daha iyi performans sağlıyor.Hem Türkiye şartları için özel üretilen tek modem markası diyebilirim Airties...Başka söze gerek yok.Birde wireless diyorsan yine Airties...Teknik desteğine bayılacaksın...
en iyi adsl modem bence AIRTIES RT-102 al en iyisi pişman omazsın
Merhaba
Eğer modem tercihi yapamıyorsan.Sana önerim zyxel ürünleri olacak bu modemler sadece modem değil aynı zamanda bir vpn firewall content filter ( içerik filitreleme )virus kontrol ve NAT bununlardan fazlası diyebilirim
Yukarıdaki modeli önereblirim ordaki fiyattan daha ucuza bulabilirsin bende başka marka düşünme istediğin herşey var
Saygılarımla