Modem Önerisi

LENO7
16-09-2012, 19:53   |  #1  
LENO7 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj

öncelikle bir modem alıcaz...TTNet yalın interneti bağlatıcaz...Modemin özellikleri kısaca türkçe olsun..8 Mbps ve daha yüksek hızı kökten çekebilsin...mümkünse 4 ethernet portu ve kablosuz özelliği olsun...kablosuz özellikte kimse şifre kırmasın hani wpa2 falan ondan olsun...modem hakkında fazla bilgim yok umarım istediğim modemden daha sağlam ve daha kaliteli bir modem önerirsiniz....birde bazı modemler ısınıyor bağlantı kesiliyor kısaca sorun oluşturuyor o modemleri önermeyin...daha kısacası bana önereceğiniz modem hiç sorun çıkarmasın...masaüstü bilgisayara kablo ile interneti bağlıcam..ve komşularınkinide kablo ile bağlıcam onun için 4 port diyorum..ve bazen laptop ile bağlanacağım için kablosuz özellik istiyorum...fazla yazdım ama umarım yardımcı olursunuz.bütçem 100 TL diyorum ama o fiyatta biraz sorun oluşturucak bir modem var derseniz bütçeyi 150-170 tl yaparım..yeterki hiç sorun çıkarmasın..herşey için teşekkür ediyorum..

LENO7
16-09-2012, 20:26   |  #2  
LENO7 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj

bu arada TTNet yalın interneti bağlattığımda bedava modem verirlermi peşin veya taksitle...?modemleri nasıldır acaba...

hellflames
20-09-2012, 13:16   |  #3  
hellflames avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
25 mesaj

marka bazlı düşünürsek cisco ya da belkin almanı öneririm. Arayüzleri karışık gelebilir kolay birşeyler istiyorsan konuya pek hakim değilsen, muhtemelen airtires bakıcaksın altını çizerek söylüyorum bulaşma. Mümkün olduğunca uzak dur. 100 lira iyi bor modem için düşük bir fiyat o dediğin fiyata ZYXEL p-660-hn ya da belkin n300 gibi bir modeli vardı onlara bakabilirsin belkin olan 4 portlu diye hatırlıyorum, yeterli parayı çıkartabiliyorsan  cisco wag320 en bak derim