arkadaşlar vatandan bi ton para verıp aırtres modemı aldık netı bınada 20 bilgisayar kullanıyor ama bazıları 24 saat rapidden felan dosya ındırıyor ve halıyle bıım net yavaslıyor modem benım evımde buna nasıl bı cozum bulabılırız bana soyle bı program lazım ben ayarlıyacağım otomatık mesela gece 12 den sonra o sıtelere gırebılecek herkes acil önerilerınız beklıyorum
modem programı
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (165600) ~ 12 Eylül 2010 23:39
Yıllanmış Üye
2,907 mesaj
bi zahmet kendilerine modem alsınlar belki çözülür sorunun böylece. :/
Yıllanmış Üye
176 mesaj
İnternet Cafelerde Kullanılan Sistemi Öneriyorum :) Başkası Kurtarmaz :)
OP Kapalı Hesap
16 mesaj
hocam bına dedıgım ogrenı yurdu ve modem işiyle ben ilgileniyorum yasal yani
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
arkadaşlar vatandan bi ton para verıp aırtres modemı aldım netı bınada 20 bilgisayar kullanıyor ama bazıları 24 saat rapidden felan dosya ındırıyor ve halıyle bıım net yavaslıyor modem benım evımde buna nasıl bı cozum bulabılırız bana soyle bı program lazım ben ayarlıyacağım otomatık mesela gece 12 den sonra o sıtelere gırebılecek herkes acil önerilerınız beklıbi ton para verirken vatana danisaydi nerede kac bilgisayar kulanacak orada baska yardimci cihazlar
veyada baska bir cihaz onerirlerdi bence vatana git derdini guzelce anlat orada daha iyi yardimci olurlar
arti yazilmsal bir cozum olacagini sanmiyoru donanimsal cozum gerk.
hocam bına dedıgım ogrenı yurdu ve modem işiyle ben ilgileniyorum yasal
TTNet'ten izin alınmış durumda ise sorun yok... ama sözleşmede okuduysan yakalanma durumunda sözleşme süresiz iptal edilip ceza yeme durumu olabilir...
engelleme içinde piyasada güvenlik duvarı yazılımlarından faydalana bilirsin... google'da biraz arastırma yaparak uygun programlar bulabilirsin.. örn; comodo personel firewall ücretsiz bir yazılım yada başka şekilde madem modem kontrolü sende mac adres filtrelemesini kullanarak istediğin kullanıcıların bağlantılarını bir süre için kısıtlayabilirsin...