Arkadaşlar benim modemime reset atmak için bir program yada .bat dosyası vamı acaba. Modemim Airties Rt-206. İnternette biraz baktım ama bulamadım. Chip üyelerinden bilen biri vardır diye düşündüm.
Modem Reset Programı
telekomun verdiği combomax pikatel var bende mavi olandan nasıl oluyor bunda reset atmak arayüzden?
Arkadaşlar benim modemime reset atmak için bir program yada .bat dosyası vamı acaba. Modemim Airties Rt-206. İnternette biraz baktım ama bulamadım. Chip üyelerinden bilen biri vardır diye düşündüm.
reset değil, restart!
modem ayarlarında zamanlayıcı olmalı,o şekilde yapabilirsin.
modemın arkasında ufak bır delık var oraya kurdanı sok 10 sn basılı tut . modemıne res atmıs olursun ... yada hızmet programından gelısmıs ayarlardan arayuze gırerırek modemı fabrıka ayarlarına dondurebılırsın .... ne gerek var programa ... herseyde programlara yonelme bence .
arkadaslar kac yerde bole yanlıs yazımlar goruyorum uyesı oldugum yerde yazmak ıstedım
reset atmak : modemın arkasında kucuk delıkten ınce bır cısım yardımıyla modem ısıklarının sonup yanmasıyla gerceklesır buda modemın hafızasını sıler bu demek olurkı kullanıcı adı ve sıfre kaybolur yenıden kurulum yapılması gerekır.
restart atmka : bunda ıse modemın on off butonunu kullanarak yenıden calıstırılma demektır yada uzak yerlerde duran modemlerı modemın ara yuzu yazılımıyla yapılır hıc bır sekılde kullanıcı adı paralo kaybolmaz bu arayuzlere gırmek ıcın tarayıcı sayfasına bır kac kodla gırıle bılır yada vısta kullananlar ag paylasım merkezınden aygıtları goruntuleye bakarak ulasa bılırler.