Arkadaşlar modem üzerinden telefonla net"e girmek istiyorum şifre istiyor şifremi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim kurulumu yapan arkadaşa sordum hatırlıyamadı
modem şifremi bilmiyorum??
Genelde modemin arkasında reset diye bir tuş vardır ona basarsan modemin fabrika ayarları şifresine döner o şifrede modemin alt kısmında yazar o şifre oradan bulabilirisin.ordan şifreyi girerek telefonundan girebilrisin
not:modeminin adı filan değişri haberin olsun ayarlarını yeniden yapmak zorunda kalırsın
Servis sağlayıcınla irtibata geç onlar verir bilgileri..
Genelde modemin arkasında reset diye bir tuş vardır ona basarsan modemin fabrika ayarları şifresine döner o şifrede modemin alt kısmında yazar o şifre oradan bulabilirisin.ordan şifreyi girerek telefonundan girebilrisinreset attım altın da yazan şifreyi yazdım olmadı başka ne yapabilirim?not:modeminin adı filan değişri haberin olsun ayarlarını yeniden yapmak zorunda kalırsın
altında yazan şifre resetden sonraki şifredir tekrar dene belki yanlış yazmışsındır.sayılar büyük har küçük har olayına dıkkat et
192.168.2.1
192.168.1.1 OLMASI LAZIM modem arayuzune gırıp wifi ile ilgili butun ayarları yapabılırsın
şifreler genel admin-1234
admin-admin oluyor
KAYNAK: http://www.adslteknikservis.com/ ... fa=adsl_modem_sifre