bilgiayardan pek anlamam ama odun da deilim vista kullanıyorum ttnet yaz fırtınası na aboneym adsl de oldum olası sorun yasadım kablosuz kullanyıorum casper nirvana kullanıyorum gün boyunca adsl ışığı yanmıyor ancak aksam 9 dan sonra telekomu cok kez aradım kimi santral calısması war dio kimi bilgisayar ınızda problem war diyo format attrdık fakat yine aynı bilg.m modemi görüyo fakat modem nete baglanmıyo önünde carpı war sorun tanıla dediğimde ise LSP nin süresinin gectiği söylüyor sil diye biş war ama alttada bi uyarı bileşenin düzgün calısamayacagı yönünde.atıcam laptopu o derece.yardım edersenz cok sevinirim
modem sorunu
sorun laptoptan değil sanırsam ama yinede bir kablo ile laptopu bağla modeme sorun hala devam ediyorsa modem ayarlarında sorun vardır.Ve orda bi cümle kurmuşsun ama tam anlayamadım akşam 9dan sonra internet geliyormu yoksa 9dan sonra telekomu mu aradın?.
LSP Layered SErvice provider açılımı, TCP/İP protokolü ile ilgili.ağ bağlantılarını sil ve yeniden kur..belki çözülür..
bide bu programı buldum ama denemedim ve indirmedim oyüzden garanti veremem virus taramasıda yapmanı öneririm
Sanırım modem AirTies marka. Benzer bir sorun, modemi kurduğum bir arkadaşta da olmuştu. Sonuç olarak modem bozuk çıktı. Belki sizin de böyle bir sorununuz vardır.
ewet modem AirTies virüs taraması da yaptım hatta telekom blgsayrmda bi sorun war dedi format attırdım.fakat dewam ediyo.aksam 9 dan sonra da internete giriyo.fakat baska bi kablosuz ağ bulup ordan bağlandığım zaman da benzer sorun yaşyıorum bazen.o da ağ dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.bide telekomu aradığım zaman modem düzelr gibi bütün ışıkları yanıyo yalancı duruma düşüyorum:)şuanda da başka ağdan bağlandım zatten.
Bence modemini değiştir. Eğer sorun devam ederse Casperın sıtesınden son suruculerı ınıdırıp kur. Gerçi Casper kadar dandık bır laptop daha yok..
bilsem inan almazdım zaten kurtarma cd si war.şimdilik bağlandım bakalım nolcak