arkadaşlar bilgisayarda modemi kullandıktan sonra kapatınca mouse donuyor ve bu olay modemi her kapattığımda oluyor bu sorunun çözümünü biliyorsanız lütfen söyleyin
modem sorunu
pc kullanırken bende de hoparlörden kaynaklanan böyle bir sorun oluşuyor.. hoparlör kablosu temassızlık yapıp durunca bios hata veriyor ve mouse kitleniyor.(bazen sadece mouse kitleniyor)
ben böyle bir sorun olunca mouse kablosunu söküp yeniden takıyorum düzeliyor.
ayrıca denetim masasından fare ye çift tıklayıp farenin düzgün çalışıp çalışmadığını görebilir ve sorun gider diyerek windowsun hazır sorun giderme yöntemlerini deneyebilirsin.
bu sorun yakın zamanlarda olmaya başladıysa başlat/tüm programlar/donatılar/sistem araçları/sistem egri yükleme diyerek pc ni sorunsuz çalıştığı bir güne geri yükleyebilirsin
Arkadaşlar aynı sorun şuan bir akrabama yeni aldığımız pc de var.
PC daha dün alındı. Doğal olarak ADSL de yeni alındı. Airtes marka ethernet bağlantılı modemden krulum yaptık ama sanırım hat hala açılmamış olucakki sadece power ve ppp ışığı yanıyor. ADSL ve ethernet hiç yanmıyor.
Hat açılmamış düşüncesiyle modemi kapattık. Bi baktıkki PC donmuş kalmış.
PC yi power düğmesinden kapatıp tekrar açtım. Modemi tekrar denedim ve kapattım PC yine kitlendi.
Sevgili UZMAN USTALARIM. Sizce bu neden kaynaklanır..?
İşletim sistemi : Win XP sp2 (sanırım hiç güncellenmemiş hali)
İşlemci : E2200 2,2 Ghz
Ram : 1 GB
Ekran Kartı : ATI 1550 512/1024
HDD : 250 GB