Merhabalar. Elimde 1 adet airties rt-103 modem ve 1 adet de 8 portlu bir switch var. Aynı evde interneti 3 kişi olarak kullanıyoruz. Modemi switche bağladık. Tüm pcleri de switche bağladık. Her bilgisayar internete sorunsuz olarak bağlanabiliyor. Fakat sorunum şu, bir pc downloada başladımı diğer pclerin internet bant genişliği düşüyor. Yani diğer pclerin internet bağlantısı yavaşlıyor. Acaba airties rt-103 modemi her pcye eşit internet hızı dağıtmasını sağlayabilirmiyim(modem üzerinden yada modemde ayarlama yaparak). Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler. Cevabınızı "mirach61@gmail.com" mail adresime yollarsanız çok makbule geçer. Şimdiden herşey için çok teşekkürler.
Modem üzerinden bant genişliğini sınırlandırma
7\24 destek hattı olduğunu hatırlatırım
------
(bu 101 modeli için ama olsun,oldukça ayrıntılı verilmiş):
Kurulumu tamamladıktan sonra kontrol paneline "Denetim Masası>>Yönetimsel Araçlar>>Internet Information Services (IIS)" den ulaşabiliyorsunuz.IIS kurulduktan sonra varsayılan olarak bir web sitesi oluşturuyor.http://localhost/ adresinden ulaşabileceğiniz bu site, IIS yardım dosyalarını içeriyor. Kurulum, yönetim, ayarlama gibi bütün konular hakkında bilgiye ulaşabileceğiniz sayfalara kesinlikle bakmanızı öneririm.
(yapılan yorumları ve sorulan soruları da takip edin)
AirTies, bu noktada önemli ihtiyaçlara cevap veriyor. Türkçe arabirimi, Türkçe kullanım kılavuzu, 7/24 çalışan ve oldukça ilgili destek hattı, AirTies'ın gayet düzenli olan web sitesi üzerinden ürünleri hakkında detaylı bilgi vermesi ve güncel firmware dosyalarını sunması (ki ülkemize fason olarak getirilen bir çok modemin eksikliği, olmayan veya hiçbir bilgi olmayan web siteleri) kullanıcıların bir çok talebine cevap veriyor. Buna ek olarak ürünlerin sorunsuz çalışması da önemli artılardan.(alıntı)