"Rapid'den" dosya indirirken modem aşırı yavaş çalışıyor sorun nerden kaynaklanabilir...
Modem yavaş çalışıyor
modemin yawaş calışmasından rapidden 1-2 paket alıp biraz bekleyip tekrar aynısını yapmasını kastediyorsan rapidin free kullanıclar icin koyduğu yeni kural ya premium alcan yada boyle indirmeye dewam
_cypher_modemin yawaş calışmasından rapidden 1-2 paket alıp biraz bekleyip tekrar aynısını yapmasını kastediyorsan rapidin free kullanıclar icin koyduğu yeni kural ya premium alcan yada boyle indirmeyesaatte bi part ya iniyoo ya inmiyoo çözümü yokmudur bunun
dedimya tek cozum premium bulcan
premium alacan=)
_cypher_dedimya tek cozum premium
Bulması kolayda parası
aylık 18 ytl..vallaa ben şahsen gidiyorum ptt'ye..yatırıyorum 18 ytl,1 ytl de havale parası anında mailime şifreyi atıyorlar=) 1 ay boyunca 50-60 film ve sayısız albüm indiriyorum.bunun bedeli 19 ytl.senede 3-4 kez alıyorum her işimi görüyorum=)
megalomanaylık 18 ytl..vallaa ben şahsen gidiyorum ptt'ye..yatırıyorum 18 ytl,1 ytl de havale parası anında mailime şifreyi atıyorlar=) 1 ay boyunca 50-60 film ve sayısız albüm indiriyorum.bunun bedeli 19 ytl.senede 3-4 kez alıyorum her işimi görüyorum=)O kadar para vereceğime gider cd'sini alırım daha iyiSon Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 27 Ocak 2009 00:48
ne premiumu arkadaşlar internet download maneger yükle kullandığın tarayıcı ile entegre et o zaten otomatik olarak yükleme penceresi açıyo ve çok hızlı olarak kendi download klasörüne kaydediyo üstelik bi aksilik olduğunda daha sonra kaldığı yerden devam ediyo benim int sınırsız ben herşeyi onunla indiriyorum bana mail adresi bırak lisans bilgilerini sana yazarım istersen çünkü bu program ücretli