Arkadaşlar benim USB modemim var ve internete onunla bağlanıyorum fakat arada bağlanmıyor ve karşıma Türk Telekom Sayfası çıkıp yanlış parola veya kullanıcı adı diyor bağlantıyı kesip biraz bekliyorum düzeliyor son zamanlarda sıklaşmaya başladı bu nun nedeni ne olabilir ??telekom ekranı geldiğinde internet numarasını ve telefon numarasını girdiğimde bu şifre ve kullanıcı adını modeme konfigüre edin diyor nasıl konfigüre edebilirim bana acil cevap verebilirmisini[V][V][V]
modem
ya gerçekten insan hatası elin kayıyor yanlış yazıyorsun yada usb olduğundan(2.0-1.0) hata veriyor olabilir.
modem inle internette ilk kez mi bağlanıyorsun acaba?
hayır internete bağlanalı 2 ,3 ay oldu.
Modem Resetle Kafası karışmış olabilir :)
Evet arkadaşlar modemi silip yeniden kurdum şimdi olmuyor fakat arada bir yinede oluyor.
modemde kayıtlı olan şifreyi sanırım doğru girmen gerekiyor arkadaşım.senin ttnet kullanıcı adının ve parolanın modemde yeri var.sanırım onlar uyuşmadığından böyle oluyor.
Ona dikkat etmedim belki virüs olabilir fakat virüs olduğunu sanmuyorum.Boomfunkmcs arkadaş modemdeki şifre ve kullanıcı adı yanlış olsa internete girebilirmiyim.
bu sorun bende de vardı.en başka fake lenmiş bir tt sitesi sanmıştım bunu.daha sonra tt adsl destek hattını aradım.orada modeminizin marka ve modeline göre sorunun çözümünü adım adım yaptırıyorlar.444 0 375 i arayın derim ben.
ayrıca bende o sitenin alan adı yerine ip adresi vardı.sende de öyle mi?