modemde bir sorun var

sedaz
19-05-2009, 17:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

arkadaşlar bnm modemde bi sorun var ve ben anlamadım kaç gündür bilgisayarı açtığımda modeminizin yazılımı güncellştirin diodu bende aynn güncelleştirdim ama şuan modemin sayfasını açtığımda internete bağlandığıma dair bi işaret sayfası geliyordu artık o sayfa yok soru işareti gözteriyor ve ayarlar kısmına girdiğimde modem şifrenizi yazınız dio yazıyorum ama bu seferde herzamnki ayrlar sayfası açılmıyo kafam karıştı modemin yazılımını güncelle diorum ftp server e ulaşılamıyor dio yardımcı olursanız sevinirm

Fatih_ARMAĞAN
19-05-2009, 17:35   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008
sedaz
arkadaşlar bnm modemde bi sorun var ve ben anlamadım kaç gündür bilgisayarı açtığımda modeminizin yazılımı güncellştirin diodu bende aynn güncelleştirdim ama şuan modemin sayfasını açtığımda internete bağlandığıma dair bi işaret sayfası geliyordu artık o sayfa yok soru işareti gözteriyor ve ayarlar kısmına girdiğimde modem şifrenizi yazınız dio yazıyorum ama bu seferde herzamnki ayrlar sayfası açılmıyo kafam karıştı modemin yazılımını güncelle diorum ftp server e ulaşılamıyor dio yardımcı olursanız
modeminizin yazılımı gncellenmesinden sonra modem kendinisini default a almış olabilir. yani fabrika ayarlarına.

sizin yapmanız gereken. Modemin arayüzüne kablosuz değilde kablo ile bağlanıp tüm ayarları fanrika ayarlarına alıp tüm kullanıcı adı ve ayarlarınızı yeniden yapılandırın. sorununuz düzelicektir.
kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyor iseniz.

444 0375 i arayın 5 i tuşlayın  adsl hattınız no sunu girin ve müşteri temsilcisine durumu belirtip. hattın sahibi ile ilgili kimlik bilgileri verdikten sonra kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenebilirsiniz.

Süleyman.
19-05-2009, 17:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Modeminizin marka ve modeline göre, üretici internet sitesinden "firmware" güncelleştirmesini indirip kurun...

Son Düzenleme: Süleyman. ~ 19 Mayıs 2009 17:53
Fatih_ARMAĞAN
19-05-2009, 17:45   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008
eltahir
Modeminizin marka ve modeline göre, üretici internet sitesinden "firmware" günvelleştirmesini indirip kurun...
modemi sanırım Pikatel,
Pikatel lerde cihazla beraber gelen cd yi kurudğunuzda.

Pikatel modem yardımcı programı firmware leri otomatik tarıyor. ve bu sorunda olduğu gibi modem yazılımını güncellemek istermisiniz die soruyor. sanırım Bu problemdede aynı olay olmuş ve Firmware Update cihaz kendisi zaten yapmış fakat Update den sonra genelde Pikatel kendisini default a alabiliyor.

o yüzden kullanıcı adı ve şifresini sıfırlanmıştır.

kullanıcı adı ve şifresi yeniden girilirse düzelmesi gerek.