Benim philips sna 6500 model bir modemim var.Smile başlıklı konuda yazdığım hatalar oluşunca firmware güncellemesi yapayım dedim ve internetten 0.46 sürümünün ingilizce versiyonunu indirdim.Ve kurdum ama şimdi de menü ingilizce oldu.En kısa zamanda arayıp smile adsl hattını sorunu belirmek istiyorum ama eğer değişecek bir olursa modem firmware güncellemesi olduğu için garanti dışı kalabilir diye korkuyorum.Arkadaşlar ne olur güncellemeyi geri almayı bilen varsa yazsın...
modeme yüklenen firmware güncellemesini geri almak
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
sanmam eger sorun o kurdugun güncellemeden kaynaklanırsa garanti dışı kalır ....sorun başkabirşeyden kaynaklanmış ise zaten garanti dahilindededir
ama bence sen www.philips.com.tr adresinde philips royal türk telefonlarını arayarak bilgi alabilirsin
Yıllanmış Üye
2,283 mesaj
unutmadan güncellemeyi nasıl geri alınır bilmiyorum hiç ihtiyacduymadım ama eski güncellemenin kodunu numarasını ne bileyim hatırlıyorsan onu bul ve onu kur
Yıllanmış Üye
3,213 mesaj
memoli_vip1 modemin garanti dışı kalmaz çünkü orjinal firmware ini yükledin ayrıca ingilizce olması o kadar da kötü değil zaten hata varsa ortadan kalmıştır