veysel sormuş:
kablosuz modemi (wierles) 1 yıl önce alıp kurulumunu yaptığımda hiç sorunsuz çalışıyordu. bundan 3 ay önce bilgisyarıma format attıkdan sonra modemi tekrar kurmak istediğimde kurulumunu yaptığım modemin programı, modemin wierlesiyle uyumlu çalışmadı fakat internette sorunsuz bağlanıyordu. 1 - 2 gündür modem açıyorum fakat bilgisayar modemi görmüyor kapatıyorum açıyorum kablo bağlantılarını tekrar tekrar kontrol ediyorum hiç bşekilde internete bağlanamıyorum. modemin üzerindeki reset düğmesiyle reset attıkdan sonra bilgisayar kablosuz modemi görüyor fakat cd'yi kurup bilgisyara tanıtmam gerek yoksa internete bağlanmıyorum. programı hiç sorunsuz kurulumu oluyor fakat yinede modemle uyuşmuyor, bi internet sayfası geliyor ekrana airtes'in kurulum ayarlarını yapmam için sanırım ordada kullanıcı adı ve şifre istiyor onlarıda yazıyorum şifre ve kullanıcı adı ne kabul edildi diyor nede edilmedi diyor sürekli aynı sayfa açılıp duruyor.
Bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
casper model
2.00 ghz işlemci
1 gb.ekran kartı
320 gb harddisk
wierles
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.4; InfoPath.2)