Arkadaşlar benim modemim hem kablolu hem kablosuz özelliği olan modemlerden. Kablosuz özelliği kapalı durur zaten, hiç açmadım ben onu.Ama son bir kaç haftadır ben bir indirme falan yapmadığım halde pc rolantideyken, çoğu zaman modemin LAN ışığı hızlı hızlı yanıp yanıp sönüyor,sanki bir yerden birşey indiriliyor gibi. Otomatik güncellemeleri de kapattım,acaba ondan mı diye hiç ilgisi yok aynen devam ediyor. Bu durum normal mi modemi başkasının kullanıp kullanmadığını belirleyen bir program var mı?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Modemimi başkası mı kullanıyor?
Modemdeki WLan ışı yanıp sönüyor mu ayrıca modeminizden ip alan başka makinalar gözüküyor mu?
wlan kapalı lan ışığı yanıp sönüyor ama bir gündür falan olmuyor herhalde bazı internet sayfaları tam açılmıyor ondan oluyor gibi geliyor ben birde kotayı deneyim bir kaç gün hiç interneti kullanmayım adsl kotadaki değişikliğe bakayım yardımınız için teşekkürler.
modemin içine gir kablosuz sekmesine gir orada bir mac adresi görürsen ve sen o an kablosuza bağlı değilsen modemde yalnız değilsin demektir ama çnce komut sisteminden "ipconfig /all" ile kablosuz ağ kartının mac adresine bakki oradaki senmisin sen değilmisin anlayasın eğer senin kablosuz kartınla oradaki mac adresi aynı ise yalnızsın demektir. ayrıca işe yarayacağı kesin olmasada net share browser da deneybeilir açık varsa adamın pcsine girebilisin tabi şifre koymamışsa.
Işığın yanıp sönmesi normal bir durum.
Kafanızın rahatlamasını istiyorsanız,modeminizin menüsünden şifre koyabilirsiniz.
Bilgisayarı kapat 15 dk boyunca felan modemi kapatma eğer WLan ışığı yanıp sönüyorsa biri dışardan internetine bağlanıyor. Ayrıca modem şifreli mi ?