Moderator olmak ne anlama geliyor yani moderator olduğun zaman ne iş yaparsın?
Moderator?
Siteyi yönetirsin. Açılan konuları kilitleme vb. yetkin olur diye biliyorum.
hiç anlamam bu işlerden ama..
şöyle söylim. kısaca bu forumdaki tüm postları istediği gibi düzenleyebilen yönetebilen silebilen istediği yerden istediği yere konuyu taşıyabilen kullanıcıyı silebilen, banlayabilen. vb. tip Forumlardaki En yetkili kullanıcılardır.. diyebilirim dah aydınlatıcı bilgi konu hakkında uzman arkadaşlardanda gelicektir..
Moderatörlük teklifi var o yüzden soruyorum.
teklif yanlış gelmiş bence mod nedir daha bilmeden :S
Pr'si olmayan bir siteden mod teklifi gelmesi sadece seni kullanması demektir. yani yetki vericek sende calısacan :D
Erdinç18teklif yanlış gelmiş bence mod nedir daha bilmeden :kattılıyorum..Bektaş kardeşimde doğru diyor seni kullanmalarına izin verme..
Saygılar..
O siteyide tahmin edebiliyorum :) Umarım istediklerini alamazlar Uyanık olun arkadaslar bizim yerimiz burası ne mod ne admin bizlere göre olmasın :) Hepimiz moduz Hepimiz Admin ;)
Canınızı sıkmayın ve Mod olmak içinde kasmayın. Zamanında yaptım hiç hoş olmuyor. Bırakın kafanız rahat olur boyle
bektashPr'si olmayan bir siteden mod teklifi gelmesi sadece seni kullanması demektir. yani yetki vericek sende calısacan :Aynen katılıyorum.
Erdinç18teklif yanlış gelmiş bence mod nedir daha bilmeden :Aslında moderatörlüğün ne oldugunu biliyorum.
Fakat daha detaylı bilgi almak,işin ehillerine danışmak için yazdım.Adımımı sağlam atmak istiyorum
adım filan atma kardesim :) Buralarda oL sen bence...
site admini sana sitenin bi kısmını yönetme şansı verir yanlış yare açılmış konuların yerlerini ayarlarsın abuk zubuk konu başlıklarını gerekirse içindeki msj ları düzenlersin birazda bektash abimizin dedigi gibi kullanır seni admin banlama olayına giremen ve işini düzgün yapmazsan yetkini elinden alır
Borga-xCanınızı sıkmayın ve Mod olmak içinde kasmayın. Zamanında yaptım hiç hoş olmuyor. Bırakın kafanız rahat olurBence de öyle. Ne diye başkalarını kontrol etmekle uğraşacaksın ki? Gez, dolaş...
tuncabBence de öyle. Ne diye başkalarını kontrol etmekle uğraşacaksın ki? Gez, dolaş...biz CHIP ailesi olarak topluca burdayız gercekten hos sıcak neselı bır ortam arkadasım ama genede senın dusuncene kalnıs iyi forumlar
Herşey bir yanada,teklif gelen forumu incelediğimde crack,serial havada uçuşuyor.O yüzden reddettim
Moderatörlük ü bilmeden bole bi işe kalkışma
diğer abilerin deidği gibi seni kulnmak istiolar
Chip gib siteler olsa hade nese dicem ama =)
Borga-xCanınızı sıkmayın ve Mod olmak içinde kasmayın. Zamanında yaptım hiç hoş olmuyor. Bırakın kafanız rahat olurYaşasın Normal Userlıkyaşasın Özgürlük