ya arkdaslar bu oyun bana cok kısa geldi yaa ama güzel oyundu gercekten devamı ins gelir
modern warfare 2 BİTTİ....
ben 5 saatte bitirdim ama güzel oyun 11 gb'lik oyunun daha uzun olması gerekirdi
benimkine generalin 2 gözünün arasına atıyor bıçağı.
tam olarak nerde kaldığını söyle tarif edelim.
@birdost
şu ikinci bölümde karlı bi yer var dağa falan tırmanıyoruz. işte orda ilk önce hiç kimseye hissettirmeden gidip bişeyler alıyorum falan. sonra fuel station dye bi yerde "f"ye basıp ordan başka bi yere gitmemiz yerekiyo hani. hatta cpt mac tavish diyo behing the hangaar falan:) işte orda kaldım. biraz ilerliyorum farkdiyolar:S
@birdost
şu ikinci bölümde karlı bi yer var dağa falan tırmanıyoruz. işte orda ilk önce hiç kimseye hissettirmeden gidip bişeyler alıyorum falan. sonra fuel station dye bi yerde "f"ye basıp ordan başka bi yere gitmemiz yerekiyo hani. hatta cpt mac tavish diyo behing the hangaar falan:) işte orda kaldım. biraz ilerliyorum farkdiyolar:
fark edenleri hemen öldür. sonra ok ile cpt nin yanına git.
ordan olaylar gelişecek.
arkadaşlar bi kaç resim koysanız bizde faydalansak
Bende bitirdim geçekten çok güzel olmuş umarım devamı gelir. Ama çok kısa ben okul nedeniyle 2gün oynadım ve bugün bitti.. Ama birşeyi anlamadım şimdi bir bölüm vardı arazide ev var içine girip adamları öldürüyoruz sonra içeriye masanın üzerine bir çanta gibi cisim bırakıp onu korumaya çalışıyoruz daha sonra yanımızdada Ghost var onunla beraber kaçarken tam çayıra incez böyle bayırdan adamlar geliyor ve füze atıyor neyse orayı geçtik sonra bu oyunun sonunda bıçak sapladığımız genral bizi vuruyor ve sonra bizi yakıyor ee peki sonra nasıl oluyorda generali öldürüyoruz canlandık mı şimdi anlayamadım :)
Bu oyunu biraz oynadım da ilk oyun kadar sarmadı beni !Ne biliyim ilk oyun daha iyi gibiydi neyse tekrar oynamaya karar veririm belki.
Bende bitirdim geçekten çok güzel olmuş umarım devamı gelir. Ama çok kısa ben okul nedeniyle 2gün oynadım ve bugün bitti.. Ama birşeyi anlamadım şimdi bir bölüm vardı arazide ev var içine girip adamları öldürüyoruz sonra içeriye masanın üzerine bir çanta gibi cisim bırakıp onu korumaya çalışıyoruz daha sonra yanımızdada Ghost var onunla beraber kaçarken tam çayıra incez böyle bayırdan adamlar geliyor ve füze atıyor neyse orayı geçtik sonra bu oyunun sonunda bıçak sapladığımız genral bizi vuruyor ve sonra bizi yakıyor ee peki sonra nasıl oluyorda generali öldürüyoruz canlandık mı şimdi anlayamadım :)
orda ölenle ile bıçağı atıp generali öldüren farklı kişiler. biz eve ghostla gidip evdeki bilgisayarı ele geçirdik. generalin o bilgisayara ihtiyacı var. onu alınca bizi gebertip yaktı ghostla birlikte. daha sonra biz farklı birr askeri canlandırarak onu geberttik. cod serisinde tejk bir kişiyi canlandırmıyoruz zaten. öyle olsa hava alanında makarovda gebertti bizi.
manyak bi oyun yeni bitirdim yha artık şundan sıkıldım ama bikerede adamlarımız ölmesin yha yeter roach la ghost bitti canım skıkıldı yhaa
yani kolay oyunlar bende bititrdim
orda ölenle ile bıçağı atıp generali öldüren farklı kişiler. biz eve ghostla gidip evdeki bilgisayarı ele geçirdik. generalin o bilgisayara ihtiyacı var. onu alınca bizi gebertip yaktı ghostla birlikte. daha sonra biz farklı birr askeri canlandırarak onu geberttik. cod serisinde tejk bir kişiyi canlandırmıyoruz zaten. öyle olsa hava alanında makarovda gebertti bizi.
Evet teşekkürler orasını anlayamamıştım. Ama Uzayda falan o patlama anı çok hoşuma gitti yani öyle bir patlamanın en güzel görüleceği yer uzaydır ve bunu yapmışlar. Tebrik ediyorum :)