Arakadaşlar Modern Warfare 2'de bir türlü geçemediği bir bölüm var. en sonda bi kapıya geliyorum ve kapıyı bir türlü açamıyorum. askerleden biri sürekli olarak Roach- plant breaching charge on the wall, we're taking a shortcut diyor. bu bölümü nasıl geçebilirim acaba. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Modern Warfare 2'de Geçemediğim Bölüm
Duvara git ve sarı böleye bakıp f'ye bas.Ardından ağır çekimde düşmanlara ateş et.
orda kapıyı değil yandaki duvarı patlatacaksın :D
ya olmuyor. sarı bölmede ne. duvarlara ateş ettim duvar kenarlarında f ye bastım yine olmdaı
ok un gösterdiği duvara yerleştireceksin patlatıcıyı...
olması lazım çüzkü orayı öle geçiyosun olmazsa save dosyası bul orda kalmış
Ok un gösterdiği yere git çok mu zor ama oraya girerken dikkat et baya zorlandım orda ben:D
tamamdır arkadaşlar geçtim çok sağolun.
benim modern 1 de bi kere oyun bi takıldı cıkıcak yer bulamadım, araştırdım cıkılması gereken yerde bug olmuş giriş kapalı gözüküyodu...böyle bi problem oldugunda aynı bölümü baştan açın yaa 2 check point geriden alın oyunu..
Basit işte ne varki bunda bide kapının üstünde Breach yazıyo ve de F yazıyo
Arkadaşım kapı ile işin yok.Hemen resimdeki yere gel sol tarafa dön (duvara karşı).F ' ye bas ve Aaa..! bir de ne olsun.Duvara bomba yerleştirdin patladı ve ağır çekimde düşmanları vurmaya başladın.Ağır çekimde ilk sana karşı tehtid olabilecek silah doğrultmuş veya yakınında sana saldıracak olanlara ateş etmeni tavsiye ederim.Eklediğin resimde de sana Roach diye hitap ediyor.Oyunun ilerlerinde öldürülüyor :).Ghost ' un ölümü idi beni en çok üzen... :)
kapı değil duvara mayın koyacaksın ! :D f ile.
duvar patlamış , bölüm geçilmiş niye hala aynı şeyi yazıp duruyorsunuz
selam Arkadaşlar call of duty 6 da 2. bölümde rusyadaki petrol rafinesine su altından çıkınca "press Unbound to take out the guard" yaazıyor hangi tuşa basacağımı bulamadım.ilk defa böyle bir şey başıma geldi.bütün tuşları denedim ama ne yapacağımı bulamadım...üç gündür bulamadım.Lütfen yardıııııııııımmm arkadaşlar.
selam Arkadaşlar call of duty 6 da 2. bölümde rusyadaki petrol rafinesine su altından çıkınca "press Unbound to take out the guard" yaazıyor hangi tuşa basacağımı bulamadım.ilk defa böyle bir şey başıma geldi.bütün tuşları denedim ama ne yapacağımı bulamadım...üç gündür bulamadım.Lütfen yardıııııııııımmm arkadaşlar.E tuşuna basacaksın orda. sonra onu orda boğup seni kaldıracaklar sonrada devam et bölüme;)
2. bölüm değil o. orda adamın yakınına gelip e ye bas.
mrb arkadaslar cal of duty modern warfare 2 oynuyorum geçemediğim bi bölüm var yerin altında ni yerden çıkıp bi eve gidiliyor çatışarak burda füzeleri yok ettikten sonra keskin nişancı tüfeği (sniper) ile bi yere ateş etmemizi söylüyor ateş ediyorum ama neresi ne yapılması gerekiyor orda çözemedim lütfen yardım edip açıklayabilirseniz sevinirim tşk ederim....