arkadaşlar modern warfare 2 15 tlye aldim ama çizik cikti söledim adama sen açamiyorsun partları kopyala sonra onlar kendiliğinden açılacak dedi e zaten biliyoz winrarı adam pixel shader diyom bana bakiyo o ne diye bende köyde bi yerdeyim sandım taşak geçiyolar resmen kazık yapmaya çalışıyolardı en sonunda 4 partta Döngüsel artlılık hatası felan veri hatası cikti sonra winrar bütün dosyaları görmemeye başladı Parametre hatalı yazısı yeniden dene iptal yazısı sinir oldum gittim parayı geri vermeye kalktı oyunu alıyom ne veriyon parayı dedim sonra aldim 3 dvd tekrar başka verdi yükledim partları şimdi 11 GB yer kaplıyomuş
benim hard disk 2002 den beri ek hard disk takılmadığı için standart.
o yüzden
24 gb Yerel disk D de en fazla benim için
C dekini sölesem küfür edersiniz(sıkıyosa :D saka tabi:).)
partları attım sonra partları yüklerken yüklediklerini sildim sildim sonra öle öle yükledim simdi korkum var 11 gb miş hard diskteki kapladığı yer ama sistem gereksinimlerinde 16 gb yaziyor ben anlamadım yardımcı olursaniz sevinirim bide oyun
Pixel shader 2.0 destekliyor saçmalik olmaz böle yani
Pixel shader 3.0 olsaydı Bu oyunu Kimse oynayamazdı.
Modern warfare 2 Kazıklara dikkat !!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Standart Pcler 2.0 Pixel Shaderlidir.
Toplama Pcler yani ekran kartı ve Ram + İslemci bunlar önemli olduğundan Pixel Shader maximum 4.0 a cikar buda gerçek hayattaki gibi görsellik kazandırır
orjinal almayı düşündünüz mü ? emeğe saygı ? gecelerce uyuyamadan çalışıyorlar o oyunu yapmak için. sizin onca emeğe saygısızlık etmeye hakkınız yok, ve dinimizdede olduğu gibi o oyun sana haram oluyor. oynayanlarında bilgisayarı trojanla doluyor. Orjinal oyuna 90 lira verdim, onurluyum, gururluyum vede verdiğim parayı sonuna kadar hakeden bir oyun oldu.
valla bir arkadaş almış 2 tane iso dosyası varmış içinde kopyalamış pc'ye bende ondan kopyaladım para vermeden oynadım :D bu arada bir sorum var, ekran kartım ati mobility radeon hd 3650 pixel shader kaç var bunda bilen var mı ? 2.0 mi 3.0 mü ?
arkadaşım belki param yoktur almak istedim ama orjinal satan bulamadım sitelerden alamıyorum güvenmiyorum sonra bizimkiler bana kızıyor.
ben üslübuma dikkat ediyorum bu arada mesajlar hemen geldiği için göremiyorum kusura bakmayın ve arabanın benzin parasını senmi veriyorsun gel git gel git adam 10sn laf sölüyo 15 dk da anca geliyoz
arkadaşım belki param yoktur almak istedim ama orjinal satan bulamadım sitelerden alamıyorum güvenmiyorum sonra bizimkiler bana kızıyor.para yoksa oynamak zorundamısın ? haksızlık yapıyorsun. bu yüzden oyunlar türkçe olmuyor.
nası bulamadın ? vatan computer, d&r vs...Son Düzenleme: alien_fx ~ 30 Kasım 2009 14:42
Hocam ben sana Sormak Zorunda değilim istersem Kaale'de almam ama 4 saat boyunca internette 1 tane PC de varken geri kalan 69 tane Pc de modern warfare 2 SP yok iken sarece bi tanesinde vardı dikkatimi çekti uzattıkça uzattım ama hayranıyım oyunun orjinalini alicaktim ama alamadım yalovada söle bi yer alayım ok (Orjinal)
medeniyet in olmadığı bir yermi yalova ? doluuu market var. satan doluuuu sürüyle yer var. hayranı olmasan bile korsan alma arkadaşım.
ne alaka yavs ara ara bulamadım .isim vererek konuşmak istemedim
şu anlamda söledim Pixel shader 3.0 yapmak kolay iş değildir para .
zotac ekran kartı 700,800 tl felan (Zotac x295 dü sanirim)
islemci ile alakalı pixel shader bildiğim kadarıyla
ve hayır pixel shader ekran kartı ile alakalı
evet bide bireşy daha soracam
ekran kartlarından fazla anlamiyorum
Zotac gtx 295 iyi gibi gözüküyor Crysis warheadi ve COD 4'ü sildim MW2 yi yüklicem diye.
ama değdi sonuçta yükleniyor 22 bölüm mü var ne:)
iwd22 felan yada iw22
herneyse arkadaşlar ekran kartı ATI olduğundan .
Resim koyacam Catalyst Control Center in.