Modern Warfare 2 Soru işaretleri

Blades2222
29-11-2009, 16:27   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
109 mesaj

İlk olarak bir kampda modern warfare 1 deki gibi değil ama daha çok şimdiki hayattan örneklerle savaş talimleri yapiliyor.Savaş talimleri sırasında Sivilleri vurmamanız gerektiği öğretiliyor.Siviller neden koyuldu diyenler olucaktır bunun cevabı bütün bölümlerde sivillere rastlıyabilirsiniz dikkat ediniz ki siviller adamların arkasında yada petrol bölümünde sivilleri kurtarirkenki gibi yavaş çekimde adamları vuruyorsunuz ama toz duman olduğu için göremiyorsunuz okadar iyi bir şey..

S.S.S.D her neyse bölümü;bu bölümde talim atışları silah eğitimi Modern Eğitim olarak eğitim görüyorsunuz.
Eğitim bittikten sonra Kamp alarm durumuna geçer.
Bölüm 1: (Lakabıyla Shephard Şerefsizin tekidir.)Shephard bizi kaldırır ve çatışmanın ortasında kalırız çatışma okadar şiddetli ki köprü ortadan ikiye ayrılmış ve bizimkiler köprüye taşınabilir köprü yerleştirip ilerliyor sonra bomba atiliyor  düşman "Ka-Boom" oluyor.
Sonra şehirde çatışıyorsunuz okadar hızlı bir çatışma ki oyunu durdurup adamlara bakicaksiniz ama tabiki imkansiz heryerde "kic kadar" adam var okadar dar sokaktayız okadar adam var ama bi türlü mini gunla vuramıyoruz ondan sonra rpg lerden biri bize isabet ediyor mw1 deki sahnelerdeki gibi yavaş çekimde iniyoruz sonra okula gidip temizliyoruz ondan sonra dar bir sokaktan gidiyor ve shephardı buluyoruz sonra bölüm bitiyor.
Bölüm 2:Demo çıkacağını sölediler ama iptal olduğu için E3 2009 da verdikleri "Demo"bölümünde akılda soru işaretleri kalmıstı o ağaçlar düşünce bölüm kesilmişti.
işte o yerden sonra düşman hattında kalıyorsunuz sonra aşşagiya dogru sürüyorsunuz sürüyorsunuz uçuruma doğru sürüyorsunuz sürüyorsunuz en sonunda uçurumdan atlıyor heliye gidiyorsunuz ondan sonra bitiyo bu biraz saçma olmuş oyuncuya hiç Bilgi Vermeden..hiç selam sabah vermeden sigarayı alıp buzlara turmanıyoz..(Yorum)
(Oynamayanlar için Bölümlerin hepsini açıklamıyacağım)
oynadığım kadarıyla ve anladığım kadarıyla;arkadaşlar gerçekten züper olmuş makarov bizim elimizi tutup öldürüyor Orasi soru işareti ?(Cevabı bu olabilir mi?Sizce Makarov onca insani bizim öldürdügümüzü sanip amerikaya saldırı düzenleyip 5 Milyona yakın(kafadan salladım ama çüş yani)Asker,Helikopter,Son Model silahlar,Zırhlı araçlar,MW1'in sonundaki helikopterlerin TIP atıp aynısı ve teknoloji okadar ileri ki Her adamda Javelin var helikopterler iğne gibi düsüyo başkanı bulamiyoruz ve helikopterimiz düşünce biz nedense 2 bölüm boyunca aynı yerde aynı şeyi tekrar tekrar veriyor ama bölüm yeniliyor.
yok "Second Sun" 1 Saniye evlat gibi bende anlamadım ..Captain price tutsak olarak tutuluyor captain pricenin bildiği var..Roach a silah çekiyor ama okadar Akıllı adam onun hapis tutulduğu yeri patlatiyoz birden üstümüze düşman geliyor arkada bi adam iteliyor ben onu koruyom düşmani vuruyom captain price miş bize silah tutuyo şaşırdım kaldım soap la bi kaç saniye konusuyorlar sonra harekete geçiyolar zaten ondan sonra kovalamaca Captain Price Makarovla konusuyor shephard ihanetinden sonra bölümde kamuflash ile geziyoruz benim orada sürem bitti zaten :D ama makarovla captain price konusuyor ve benim üzüldügüm yer
Sanki biz hayaletiz amerikalıları vuruyoruz asıl düşmanı vuruyoruz FFA modunda gibi herkez birbirine daliyo nasıl işse anlamadım
1.Soru:Makarov neden bizi öldürdü.
2.Soru:Shephard neden ihanet etti ?
3.Soru:Nikolia'ya ne oldu ölü birisi gördüm omuydu acaba?
4.Soru:2 siyle kısmen aynı soru neden bizim cihazimizi aldi?
5.Soru:Uzayda patlayan füze ve uydular yok oldu ama neden kimse bişe yapmadı?..
6.Soru:5 soruyla aynı biraz ama o füzenin etkisiyle yere ne ararsan düştü helikoptermi ucakmi şehirde askerden başka kimse kalmadı ama başkan nerde ??
gerçekten okadar etkisinde kaldımki yaz yaz bitmez :D

Kapalı Hesap (135391)
29-11-2009, 16:33   |  #2  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj

:)Gerçekten etkisinde kalmışsın :)

Blades2222
29-11-2009, 16:37   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
109 mesaj

yaştan öle ama rusya yok bölümünde korkmuştum gerçekten.

hsngrms
29-11-2009, 16:55   |  #4  
Yıllanmış Üye
401 mesaj

no russian bölümü gerçekten çok olaylı çokta tartışıldı zaten oyunun yeni versiyonlarında değiştirildi o bölüm sivilleri öldürmek yerine askerler ve güvenlik güçleriyle çatışıyorsun, oyunun hikayesi beni etkileyebilirdi tabi çözebilseydim, cod4 oynamadığımdan belki çok karışık geldi, kim dost kim düşman belli değil alayı bize silah çekiyo....

Usbehci
29-11-2009, 17:03   |  #5  
Usbehci avatarı
Yıllanmış Üye
331 mesaj

Herkes bir soruyu cevaplasın, ben Nikolia'ı cevaplıyacağım :)
Nikolai ölmedi, oyunun sonunda Captain Price bizim karakteri (McTavish) helikoptere taşırken o da helikopterden inip bize yardım ediyor ve oyun oracıkta bitiyor.

alien_fx
29-11-2009, 23:47   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
Alıntı: Blades2222  
yaştan öle ama rusya yok bölümünde korkmuştum gerçekten.
 niye ya :D en sevdiğim bölümdü, milleti taradık.

exutis
01-05-2010, 12:45   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

1. soru makarov bizi öldürdü çünkü cia ajanı olduğumuzu biliyordu böylece suç amerikaya kaldı ve rusya ve amerika arasında kargaşa çıktı
2. soru shephard makarovu sadece kendisi öldürerek halk kahramanı olmak istiyordu başarıyı paylaşmak istemiyordu
3.soru nikolai ölmedi
4. soru muhtemelen o dsm in içinde shephard ın gerçek yüzünü gösteren bilgiler vardı
5. soru kimse bişe yapamazdı çünkü emp bombası atıldı tüm elektronik cihazlar çalışmaz hale geldi tanklar helikopterler uçaklar patladı