Merhaba ; Siz ce bu donanımla bu oyunu nasıl oynarım :)
ANAKART : P31-ES3G
İyi Reklam Yaptım :P Ya Çok kasarmıki :)
modern warfare 2
Bende işlemci pentium dual core (3.4 ghz x 2) sizde ram 1066 bende 533 mhz diğer donanımlar hemen hemen aynı. Bu oyunda bende ne kasma ne takılma olmuyor, sizdede olacağını zannetmiyorum. Ayrıca ekran kartıMIZ sınıfına göre çok baba bir kart. Öyle kolay kolay alt olmaz, oyunu sorunsuz oynarsınız.
yaa :) nedemezsin.
ekran kartı ve işlemci sorun yaratacaktır.
Anti alisinggi kapattımmı cillop gibi oynar.
ben sempron 1.6 ghz ve 1950 gp ekran kartı 1.5gb ram ile oynuyorum hiç kasma yok. varsın anti alising de olması
full detay mı ? ney low mu ? takılmadan
Bende işlemci pentium dual core (3.4 ghz x 2) sizde ram 1066 bende 533 mhz diğer donanımlar hemen hemen aynı. Bu oyunda bende ne kasma ne takılma olmuyor, sizdede olacağını zannetmiyorum. Ayrıca ekran kartıMIZ sınıfına göre çok baba bir kart. Öyle kolay kolay alt olmaz, oyunu sorunsuz oynarsınız.kendi sınıfı için iyi olabilir ama yeni çıkan oyunlar için pek yeterli değil
oynarsın orta seviye grafik ayarlarında
Evt hepinizin yorumlarını okudum tek tek teşekkür ederim :) Şimdi Nasıl oynadığınma gelelim.
1- Antialiasing: 4X
2- Vysnic : On
3- Shadows : On
4- Görüntü : 1024*768 85 Hertz
Bu değerlerde çok akıcı oynadım. Ve sonuna kadar kasıldığğım bir yorum var hemen kopyalayım .
khramn.. Arkadaşımızın aşağıya kopyalağıdım yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Çok akıcı oynadım.
.......Ayrıca ekran kartıMIZ sınıfına göre çok baba bir kart. Öyle kolay kolay alt olmaz, oyunu sorunsuz oynarsınız......
Ben bile şaşırdım. Sanırım Ram'lerimin ve İşlemci O/C nin büyük payı var. Herkeze teşekkürler.
Çok rahat oynarsın. Kasmaz. COD dünyanın en iyi optimize edilen oyunlarından biri.
Ayrıca Bu yorumada sonuna kadar katılıyorum. Gerçekten 3 DVD lik bir oyunu , Bu kadar sağlan grafiğe sahip bir oyunu , bu kadar optimize edilmiş derecede oynayacagımı sanmıyordum. Adamlar gerçekten donanım düşmanı değiller :)
yahu ben bu oyunu bitirdimde
bnun hikayesini anlayan varmı anlatabilirmi özetle birisi?
http://www.gamespot.com/features/6183967/index.html
sistem gereksinim testi yapılmış...
İşlemciden Sorun Cıkmazza Oynarsın Aslında Güncel Cogu Oyunu OynarsıN
Ben 512 Ram
128 Ekran Kartıyla Tüm Dünyayı Oynadım Crysis Sonrası Cıkan Oyunlarda Takıldı Artık