Arkadaşlar ben Multiplayer desteğinden dolayı Call of Duty MW2'nin orijinalini almak istedim(tabii ki PC için) ama hiç bir internet sitesinde tam olarak fiyatını bulamadım(gerçi 2.el sitelerinde var ama bana teknosa tarzı site lazım).Birde eğer Steam'dan alırsam diye Steam'a nasıl para yatırcaz?Ayrıca aldığım oyunu başka bir bilgisayarda kendi hesabıma girerek yükleyebilirmiyim.
Şimdiden teşekkürler.
Modern Warfare2 fiyatı? ve Steam
Şimdi buldum fiyatını oyunun ama Steam ile ilgili sorularım devam ediyor.xD
Kredi kartı vb. bilgilerimi nereye yazıcam.Birde paypal gibi başka ödeme tercihleri var mı?Ayrıca sanırım MW2 MW'den sonra o kadar da beğenilmemiş.Ben oyuna o kadar para döktükten sonra oyun serverlerinin boş olmasından korkuyorum birde bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
https://store.steampowered.com/join/
Siteye istenen tüm bilgilerini doğruca girip üye ol.
Evet yanlış hatırlamıyorsam paypaldan ödeme yapılıyor.Diğerleri zaten kredi kartı seçenekleri.
Şimdiden hayırlı olsun.
http://store.steampowered.com/app/10180/
Kredi kartı vb. bilgilerimi nereye yazıcam.Birde paypal gibi başka ödeme tercihleri var mı?Ayrıca sanırım MW2 MW'den sonra o kadar da beğenilmemiş.Ben oyuna o kadar para döktükten sonra oyun serverlerinin boş olmasından korkuyorum birde bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.Official Serverlara hiç girmedim ancak MW2 gibi bir oyunun serverlerinin boş olma ihtimali, 20.kattan atlayıp ölmeme şansına nail olmaya yakındırSon Düzenleme: Reborn91 ~ 02 Şubat 2010 09:54
Çok saolun teşekkürler ama ben oyunu Teknosa'dan yada Media Markt'dan alacağım.Üzülerek söylüyorum bende şu an korsan MW2 var eğer ben orijinalini alırsam sorunsuz olarak multiplayer'e girebilirim değil mi?(Umarım forumun korsan CD'lerle ilgili yasaklarına karşı gelmiş olmam)
Orjinalini alırsan rahatça girebilirsin ama ben almadım almayacağım ortalama 60 dolar gibi bir fiyatı var iki saatte bitirdiğim bir oyunu sadece online oynamak için bu kadar para vermem.
Orjinalini alırsan rahatça girebilirsin ama ben almadım almayacağım ortalama 60 dolar gibi bir fiyatı var iki saatte bitirdiğim bir oyunu sadece online oynamak için bu kadar para vermem.CoD'nin campaing durumu beniilglendirmiyor.Benim için önemli olan oyundaki haritalar ve silah çeşitleri.Zaten multiplayerde oyundaki botlarhiçbir insanı etkilemez.
Çok saolun teşekkürler ama ben oyunu Teknosa'dan yada Media Markt'dan alacağım.Üzülerek söylüyorum bende şu an korsan MW2 var eğer ben orijinalini alırsam sorunsuz olarak multiplayer'e girebilirim değil mi?(Umarım forumun korsan CD'lerle ilgili yasaklarına karşı gelmiş olmam)Neden oynayamayasınız ki :)
Merak etmeyin.