Modifiye Edilmiş Xp Cdler ve Oyunlar.

ByShade
13-07-2009, 23:38   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj

mrb benim merak ettiğim şu modifiye edilmiş xp cdleri (tnc, perfect xp vs..) gibi lisans kodu istemeyen ayar uygulamaları kısıtlanmış işletim sistemleri ne kadar sağlıklı?

2. sorum full oyun ile ripli oyun arasındaki fark nedir ripli oyunlar ne kadar sağlıklıdır şimdiden teşekkürler.

scallywag
13-07-2009, 23:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
379 mesaj

Ben şuan perfeckt Xp kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım gayet sağlıklı çalışıyor bilgisayar :)

net24
13-07-2009, 23:56   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,233 mesaj

ya o modifiyeli xp leri yapan adamın vicdanına bağlı içine herşey katabilir belli olmaz.kullanıp memnun olanda var olmayanda.ama buraya süreklli modifiyeli xp sorunları yazılıyo bi araştır istersen forumda.

ßymemiN
14-07-2009, 00:26   |  #4  
Yıllanmış Üye
210 mesaj
Alıntı: net24  
ya o modifiyeli xp leri yapan adamın vicdanına bağlı içine herşey katabilir belli olmaz.kullanıp memnun olanda var olmayanda.ama buraya süreklli modifiyeli xp sorunları yazılıyo bi araştır istersen forumda.
çok haklısın.
bende perfect xp kullanıyorum sorun almadım şimdiye kadar ve performansından çok memnunum modifiyeli bişey kullanıcaksan önerim perfect'tir.adı üstünde PERFECT :D

Banned
14-07-2009, 00:32   |  #5  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Tamamen yapan ve/veya paylaşan kişilerin niyetine, insafına, bilgisine, dikkatine kalmış bir olay. Adamlar içerisine kaliteli yazılımlar ekleyip iyi bir yapılandırma sağlamışta olabilir, zararlı yazılımlar ekleyip abuk sabuk yapılandırmalarda eklemiş olabilirler. Hiçbir zaman böyle bir işletim sisteminden banka hesabıma bağlanmayı düşünmem.

Ripli oyunlar konusuna gelince sıkıştırılmadan önce özellikle video ve/veya ses dosyaları çıkartılıyor boyuttan tasarruf için. Ayrıca aynı durum ondad geçerli içeriğine tam olarak güvenilmez. Diğer taraftan illegal paylaşımların güvenilirği  ne şekilde olursa olsun zaten düşünülmesi gereken bir konudur.

Şahsım adına bir yazılımı illegal kullanacaksan yazılımı üreticisi sitesinden  seriali vs. netten indirmeyi tercih ederim.

ßymemiN
14-07-2009, 00:52   |  #6  
Yıllanmış Üye
210 mesaj
Alıntı: khramn  
Tamamen yapan ve/veya paylaşan kişilerin niyetine, insafına, bilgisine, dikkatine kalmış bir olay. Adamlar içerisine kaliteli yazılımlar ekleyip iyi bir yapılandırma sağlamışta olabilir, zararlı yazılımlar ekleyip abuk sabuk yapılandırmalarda eklemiş olabilirler. Hiçbir zaman böyle bir işletim sisteminden banka hesabıma bağlanmayı düşünmem.

AlkışAlkışAlkış

hocamdan bilgi kokan bir yorum daha Onay

StyleALP
14-07-2009, 14:26   |  #7  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj

Kesinlikle khramn arkadaşımız doğru bir açıklama yapmış.Modifiyesiz XP daha doğrusu genel olarak Modifiyesiz Fabrika Çıkışlıİşletim Sistemleri en sağlıklılarıdır.

RİP 'li oyunlara gelince arkadaşlar yeterince açıklama yapmış. RIPOyunlar; Video, Ses ve diğer gereksiz dosyaları silinerek oyununboyutunun küçültülüp internette download 'a hazır hale getirilmesidir.RIP 'e fazla güvenme derim. Hem sakat çıkabilir hemde OyununOrjinalliği bozularak oyuncuya Full 'ü gibi zevk vermez. Göz kırpma

Kapalı Hesap (140385)
14-07-2009, 14:32   |  #8  
Kapalı Hesap
204 mesaj

xp'nin hiçbiri son 3 senedir sağlıkı değil

tayartekin
14-07-2009, 15:16   |  #9  
Yıllanmış Üye
802 mesaj

modifiyeli xp pek önermem. ya adam içine truva atı koyduysa. bütün bilgilerin gider :)

Mustafa@PC
14-07-2009, 15:26   |  #10  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Modifiyeli XP yüklemeyin bence... Sorun çeken çok gördük forumda...

Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 14 Temmuz 2009 22:22
DarkHellKnightX
14-07-2009, 15:27   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj

modifiyeli xp lere güvenmiyorum xp yi kurduktan sonra gerekli programları kendinizin yüklemesi en sağlıklısı

rip li oyunlarda arkadaşlarında dediği gibi bazı ses vidyo dosyaları oyundan çıkarılır örneğin GTA vice city i ripli olarak indirmiştim ben radyodaki müzikler ve vidyolardaki sesler çıkartılmıştı böyle de pek bi zevki kalmıyo oyunun Göz kırpma

PcMaKeR
14-07-2009, 16:19   |  #12  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

en basiti ikiside kaçaktır.
içinde bilmediğin programlar olabilir.
kendi cd ni kendin hazırla daha iyidir.

Mustafa Deniz
14-07-2009, 16:34   |  #13  
Mustafa Deniz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
752 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
içinde bilmediğin programlar olabilir.
kendi cd ni kendin hazırla daha iyidir.
Bencede kendi XP'ni kendin modifiye et. sana özel olsun.

melik123
14-07-2009, 18:54   |  #14  
Yıllanmış Üye
128 mesaj

modifiyeli xp'de her türlü sorun çıkabilir.kasılma,takılma,hata verme,virüs kapma,bozulma,vs. gibi sorunlarla karşılaşabilirsin.hatta donanımlarına da zarar gelebilir.sen en iyisi orjinal xp kullan,rahat et.
ha ama desen ki, hayır ben modifiyeli xp'me güveniyorum,o zaman bir şey demem.güle güle kullan derim.

faraone41
14-07-2009, 21:40   |  #15  
Yıllanmış Üye
128 mesaj

ben uzun zamandır modifiyeli xp kullanıcısıyım hiçbir sorunla karşılaşmadım ufak tefek sorunlar olabiliyo onlarda kullanıcı hatalarından kaynaklanıyo bence bi sorun olmaz diye düşünüyorum.

full oyunla ripli oyun arasında bence hiçbir fark yok sadece ripli oyunlarda eklentiler alınmıştır ses,video,vs. gibi amaçta fazla yer kaplamasın diye tabi şöyle birşeyde var bazı oyunlar müzikleriyle ünlüdür. öle bi oyunu asla rip tarzda oynamam...

kim undergraoundu sessiz oynamak isterki.

Phoenix_
14-07-2009, 22:11   |  #16  
Yıllanmış Üye
895 mesaj

Arkadaş sana bunu şöyle anlatayım.

Babam bir teknik okulda öğretmen.Bende geçen yaz oluyor bu,format atmayı bilmniyorum.Okulda beni tanıyan hocalar vardı.Bilgisayarcının yanına gittim.O zamanda staj yapıyorlarmış öğrenciler.Bana 2 tanesi öğretti bunu.Sonrada XP CD si verdiler .Sordum bende bu SP2 mi diye.Onlarda hayır SP3 dediler biz yaptık dediler :D :D :D

Valla 1 yıl kullandım hiçbir sorun çıkmadı.

Ancak ben olsam kendi paramı kazanabilsem orjinal yazılım kullanmaktan kesinlikle vazgeçmem!

Boracalin
14-07-2009, 23:04   |  #17  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

valla bende perfect xp kullanıyorum gayet sağlam ve gayet şık... 1,5 sene falan oldu galiba kullanalı hiç bir şikayetim yok. şu an sp3 yüklü sadece son güncellemeden sonra klasörler orjinal xp klasörüne döndü (sarı sarı) başkaca da bir sıkıntım olmadı. üstelik ram tüketimi de tatminkar (ff3+nod32+comodo+eboost falan) 350-380 mb civarı