arkadaşlar monitörüm açılırken karşıma beyaz bir ekran geliyor bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor bunun nedeni ne olabilir monitör phılıps 19IEW çözümünü biliyorsanız lütfen yardımcı olunuz
yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
monitör açılışında beyaz ekran
peki renkli renkli ekranda geliyomu hiç beyaz ekrandan sonra veya önce ?? eğer geliyor ise ekran kartı nanay bi soğutucu al düzelir yani ekran kartı aşırı ısınıyoo buyüzdende beyaaz veya renki ekran geliyo cool pad al düzelir (:
bilgisayar masaüstü ve soğuk yerde duruyor ben soğuk alanda olduğundan şüphelendim
açılışta beyaz ekrandan sonra herşey normal oluyor monitörü kapatıp açınca bile normal oluyor fakat uzun süre açmayınca açılışta beyaz ekran geliyor
arkadaşlar sorunum çözülür diye üye oldum yardım eden yok
virüs olabilir nis 2011 veya ksprsky pure cleaner la tarat temizle ya da uğraşamam diyorsan format at.
Bilgisayarınızda virüs yok, olsa bile sorununuzun sebebi bu değil. Açılışta çalıştırılan programların sebep olduğu bir sorun bu.
1-arama kutusuna msconfig yazıp enter tuşuna basın.
2-Hizmetler sekmesine tıklayın, daha sonra Tüm Microsoft hizmetlerini gizle seçeneğini aktif edin.
3-Tümünü Devre Dışı Bırak düğmesine tıklayın. Başlat sekmesine girip, oradakilerin de tümünü devre dışı bırakın.
4-Tamam a basıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu, sorununuzu büyük ihtimalle çözecektir.