selam arkadaşlar. dün pc ye istanbul kıyamet vakti adlı mynet online oyununu yükledim.oyunu kurduktan sonra biraz oynadım. aradan 2 saate falan geçti tekrar açtım. açarken pc kapandı ve mavi ekran geldi. bilgisayarı tekrar açtım açıldı. interneti açıyordum ki birden monitör kapandı. bilgisayarı açtım kapattım nafile monitör kendi kendine açıp kapatıyor ama ekran simsiyah. biosu dahi açmıyor. nod 32 antivirüs kullanıyorum. bana hiç bir dosya falan gelmedi hiçbirşey açmadım kabul etmedim. bios pilini çıkardım sildim biraz bekledim taktım ama yine olmadı. bana yardımcı olursanız sevinirim. sağolun kolay gelsin.....
monitor belli aralıklarla açılıp kapanıyor.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
68 mesaj
arkdaşım peki bilgisayarından bip sesi geliyor mu? muhtemek statik elektrik oluşmuştur. herneyse ben sana yine de söyliyim kasayı aç önce power suble den gelen anakarta giden elektrik soketini çek arkasından ekran kartı ve ram i yuvalarından çıkar ve 10 sn bekle daha sonra pamuklu bir bez ile ekran kartı ve ram yuvalarından üzerinden geç. sonra tekrar ekran kartı ve ram i yuvasına tak.daha sonra anakart elektrik soketi kablosunu tak. bilgisayarını yeniden başlat bakalım. açılacak mı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
60 mesaj
monitör kablolarında da bir sorun veya da temassızlık olabilir.onlarıda kontrol etmeni tavsiye ederim.