monitör bazen kendiliğinden kapanıp açılıyor..sonra tekrar kendine geliyor..ikidebir kapanıp açılmasının nedeni ne acaba ? :)
Monitör Ekranı Gidip Geliyor..
bağlantı kablosunun içindeki pinleri kontrol et.monitörü fabrika ayarlarına döndür.olmazsa monitörü başka bi pc ye bağlayıp dene.
Mustafanın dediğini yaptıkdan sonra Başka pcde düzgün çalışır ise Diğerlerin sonuç olumsuz ise Ekran kartını,Ramini temizle ve sıkıca oturttur Sonra PSUyu değiştir.
Masaüstü bilgisayarda pc açılırken monitörü açma kapa tuşu kendiliğinden yanıp sönüyor bundan dolayıda ekranda gidip geliyor..10-15 defa aynı şeyi tekrarladıktan sonra ekran geliyor..ekran geldiktn sonra bidaha ekran gitmiyor..yalnız pc başta açılınca böyle bir sorunla karşılaşıyor..:)
Dediklerimizi deneyin sonuca ulaşacaksınız. Çok az ihtimalle de ek olarak monitörün ömrü bitmek üzere olabilir.
PSU 'yu geçen değiştirdim poweri gitmişti diye..parçalar sağlam görünüyor...Bunu baştan neden söylemediniz? Psu değişmesinin nedeni bozulup yenisini almaktır eğer böyle ise Anakarta zarar vermiş ve allah bilir hangi parçalara da zarar vermiştir. Monitörde sorun yok Kasandaki ana parçaları takıp sadece kontrol et.
Şunları tak.
PSU + 1 adet ram+Anakart ve işlemci+1 adet hdd+Fanlar
Bunlardan başka ne aygıt ve parça varsa çıkar. Monitörü Onboard girişe Tak ve çalıştır. Ancak Çalıştırmadan Önce 24 pin ve 4 pin anakart güç çıkışlarını çıkartıp Anakarta takılan pinlerde koku veya kızarıklık varmı kontrol et Eğer bişey yoksa Aynı yerlerine tak ve Çalıştır. Eğer Sonuç değişmez ise bir bilgisayarcıya götürüp Parçaları incelettir.
Benim monitörüm dakada bir gidiyo bazen tam siyah ekran bazen de sanki parlaklığı son indirmiş gibi oluyor pc yi başka monitör de denedim ekran gitmedi kablosunu da deistirdim yine olmadı bide böyle olmadan önce oyun oynarken yeğenim elini kasaya sert vurmuş bilgisayar da donmus ve hemen kapatmislar biz de windows ta falan sıkıntı oldu diye format atık ve ekran böyle oldu acaba o vurmadan dolayımıdır yoksa monitör mü bozuk bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
brnimki de bazen internete yani chromeye girince oluyor bazen de oyunda oluyor bazen geciyor ama genllikle ekran hep gidip geliyor ekran kartına biksç kez vurunca sorun düzeliyor sonra yarım saat grçiyor sonra tekrar başlıyor yardıım ederseniz tşk lütfen bayadır uğraşıyorum pc den hiç zevk almıyorum bu arada normal anakarta bağladığımda sorun olmuyor ekran kartını takınca ekran tekrar gidip gelmeye başlıyor lütfen yardım edinnnn :( :(