Merhaba,
Bilgisayarim surekli kendini kapatiyordu. Her seyi kontrol ettirip, servise de gonderdikten sonra kasada, donanimda bir problem olmadigini anladik. LCD monitor almistim Benq FP737s, eskisi ise Philips 107E CRT. Iki ayri bilgisayarda da ayni problemi yasayinca, eski monitoru denemeye karar verdik ve sorun cozuldu. Ozellikle sicak havalarda gunde bir cok kez kapaniyordu ve kasanin fisini takip cikarmadan acilmiyordu. Bu problemi nasil cozebiliriz? Benq yu tekrar nasil kullanabilirim?
Tesekkurler.
Monitor problemi Philips vs Benq
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Eger DVI balıyorsan D-Sub cıkısnı kullanmayı dene.Birde ekran kartında sorun olabilir.Ekran kartını da gözden geçirsen iyi edersin.
Yıllanmış Üye
1,441 mesaj
Borga-xEger DVI balıyorsan D-Sub cıkısnı kullanmayı dene.Birde ekran kartında sorun olabilir.Ekran kartını da gözden geçirsen iyi edersin.Borga'ya katılıyorum.
OP Taze Üye
4 mesaj
Evet onu denedim ilk basta, ama yine ayni sorun devam etti. Acaba bilgisayar, guc kaynagi, ya da monitor ayarları gibi bir seyden dolayi monitoru calistiracak kapasiteyi bulamiyor mu? Onun disinda ekran kartini temizlemistim, serviste de bakildigini zannediyorum.
Son Düzenleme: BKaanY ~ 21 Temmuz 2007 21:48