Arkadaşlar Acer GD245HQ model bir 3D LCD Monitör aldım. Problemimse monitörün arada bir 2 saniye kapanması ve ardından açılması ( DVI kablo kullanıyorum) (Ekran kapandığı sıra Monitörün güç ışığı yanıyor yani kabloyla bir alakası yok)
Olay şöyle gelişiyor oyun oynarken bir problemim yok ama mesala 3 yada 4 tane İnternet Explorer penceresi açtım (Tek tarayıcıda) 3. cüyü kapatıp 2. ye geçerken monitör 2 saniyeline kapanıp açılıyor.
Denenmiş Çözüm Yolları : DVI kablosunu sıkılaştırmak çıkmadığından emin olmak
Olay Sonucunda Oluşanlar : Tam emin olamamakla birlikte sanırsam mesala Chip forumunu tam ekran kullanırken sayfanın sağ tarafında boşluk oluşuyor, Renklerde sanki bir oynama oluyor kararıyor gibi.
Düşünmedim sanmayın ki otomatik ekran renkleri ayarlıyor diye, öyle bir program indirmedim bir aydır kullanmama rağmen problem 3 gündür var Nvidia'nın denetim masasında birkaç küçük değişiklik yapmış olabilirim (Şimdi ona da bakacağım) bilmiyorum eğer böyle bir ayar varsa gösterin.
Önerilerinizi bekliyorum
Not: Olay şimdilik sanırsam yalnızca İnternet Explorer da diğer tarayıcıları kullanmıyorum.
Ayrıca monitörüme en kötü ne olur ona göre hepsiburada.com' a geri iade edeceğim
Not: Ekranımda bir tane sıkışmış pixel var