Dell E773s model monitörüm titriyor (göz kırpar gibi) ne yaptıysam olmadı. Fişler yerine tam oturmuş, elektrik fişi topraklı prizde, yazıcımla arasında 40 cm var, yazıcının fişi farklı prizde, başka monitör denedim onda bu sorunla karşılaşmadım, internetten driver güncelledim ve problem hala devam ediyor..... Kısacası sorun monitörde.... garanti kapsamında olduğu için acele etmiyorum garantiye göndermeden bu konuda bana yardımcı olabilecek olan varmı?
Monitör sorunum var yardım edin lütfen
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,298 mesaj
bu genelde dış etkenlerden kaynaklanan bir sorun (mıknatıs vb) fakat bu etkenleri ortadan kaldırıp sorun hala devam ediyorsa bizim yapabileceğimiz bir şey yok sanırım sorun monitöre işlemiş artık garantiy kapsamında servise göndermekten başka çaren yok.
Son Düzenleme: Gökhan Varişler ~ 30 Kasım 2004 17:21
Yıllanmış Üye
278 mesaj
Zannedersem starterında bir problem var yani açma kapama tuşunda olabiliyor öyle şeyler ürünü aldığın fişle birlikte götür yardımcı olurlar ama bundan sonra tercihini philips samsung ve sonyden yana yap geçmiş olsun...
OP Üye
95 mesaj
Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. Sorunun monitör ısınınca ortaya çıktığını tespit ettim.Başka bir monitör takınca sorunum kalmadı. Bende ilgili servise bilgi verdim gereğini yapacaklar ve monitör değişecek inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ederim....