Selam Arkadaşlar benim bir problemim var. Big Hunting diye avcılık konulu bir oyuna girdiğim zaman monitörüm kapanıyor (stanby'a geçiyor). Ama oyun arka planda çalışıyor seslerini falan duyabiliyor yon tuşları ile menüsünde gecebiliyorum. ESC ile oyundan çıkınca monitör tekrar geri geliyor. Sizin başınıza böyle bişey geldimi geldiyse durumu nasıl düzelttiniz. veya sizce sıkıntı ne olabilir. Monitör casper ın 17" flat monitörü, ekran kartı ise /nvidia geforce FX5200
Ayrıca makina p4 3,10 gHZ - 1 aylık makina
Monitör StandBY oluyor (Kapanıyor)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.oyunun cozunurluk ayarlarindan kaynaklaniyor...
menude yerini biliyosan seslerle oyunun cozunurluklerini biraz dusurebilirsen duzelecektir bunu bilmiyosan bi arkadasinda oyunu kurarak onun menusune gore seslerle ayarlamaya calis eger buda olmazsa.....
o zaman baslata bas calistira bas regedit yaz... karsina kayit defteri duzenleyicisi cikacak duzenden bul de Resolution diye tarat bi kactane cikar ama hepsiyle oynama cunku baska seylerinde ayarini bozebilirsin sol tarafta hangi klasorde oldugunu gosteren bi yer var her buldugunda burdan bak hangi klasorde olduguna ben soyledigin oyunu bilmedigim icin hangii anahtari degistirecegini bilmiyorum ama oyunun klasorunun icinde buldugun butun anahtarlari Resolution gecenlerin hepsini 00 00 00 00 diye degistir eger tek haneliyse sadece sifir yap hepsini yaptiktan sonra kayit defterini kapat pcyi yeniden baslat ve oyuna gir duzelmis omasi gerekiyor.... olmazsa neden olmadigini tekrar yaz yardim etmeye calisicam
tamam arkadaş çok memnun oldum hemen deniyorum seni bilgilendirecem teşekkürler
{5a3d988e-820d-4aaf-ba87-440081768a17} diye bi klasörün aldında sadece bir dosya buldu.dosyayı sağ tıkladığımda DEĞİŞTİR ve İKİLİ VERİYİ DEĞİŞTİR diye 2 seçenek geliyor. ikili veriyi değiştiri seçtiğimde ise .. 00 67 78 00 falan gibi bazı eğerler geliyor. ama {5a3d988e-820d-4aaf-ba87-440081768a17}isminde bir klasör oyunun altında yok. Bu arada şunu belirtmemin yardımı olurmu oyunu Virtula Clone Driver programı ile yükledim yani sanal bir cd den oynuyomuş gibi ama program files ın alrında kendi klasörüde var tabi. şimdi ne yapayım. teşekkürler