Merhabalar.PC'me yeni monitör almayı düşünüyorum.DVI veya HDMI girişi mutlaka olsun.Bütçem 300-330 TL arası.Sizce bu iyimi
VIEWSONIC
21.5" VX2260WM GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
Tavsiyelerinizi Bekliyorum...
Monitör tavsiye
INCA 21.5" IL-1021-DVI GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
Buda iyi gibi duruyor.Bunu alıp diğer parçalara ek birşeyler alabilirim
DVI sadece görüntü aktarır.HDMI hem ses hem görüntü aktarır.Eğer monitörde hoperlör yoksa gereksiz.
Ama altın uçlu HDMI DVI'a göre daha iyi görüntü verir.(Bimeks'teki eleman söylemişti)
hem bütce hemde galite bakımından iyi onu al.. işini görür..
DVI sadece görüntü aktarır.HDMI hem ses hem görüntü aktarır.Eğer monitörde hoperlör yoksa gereksiz.Fazla masraf edemem.HDMI a gerek yok çünkü monitörde hoparlör yok.Olanlarda bütçeyi aşar zaten.DVI yeterli Inca iyimi sizce?Ayrıca ben DVI olayını öğrenmeden önce LED monitör alacaktım.
Ama altın uçlu HDMI DVI'a göre daha iyi görüntü verir.(Bimeks'teki eleman söylemişti)
LG
21.5" E2240S-PN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR,
DVI almak yerine bunu alsam aynı kaliteyi yakalarmıyım?Son Düzenleme: trtr9999 ~ 23 Ocak 2011 13:35
hdmi olan monitörde hoparlör vardır zaten aradaki fark da bu. hdmi dvi yla aynı görüntü kalitesine sahip ancak bir de ses iletiyor. bence gereksiz zaten anakartında ses kartın vardır onu kullan. monitörün üzerindeki hoparlör kaliteli olmaz. bütçeni biraz arttırırsan samsung P2250 alabilirsin. gayet güzel ve şık bir monitör. ben gayet memnunum.
hdmi olan monitörde hoparlör vardır zaten aradaki fark da bu. hdmi dvi yla aynı görüntü kalitesine sahip ancak bir de ses iletiyor. bence gereksiz zaten anakartında ses kartın vardır onu kullan. monitörün üzerindeki hoparlör kaliteli olmaz. bütçeni biraz arttırırsan samsung P2250 alabilirsin. gayet güzel ve şık bir monitör. ben gayet memnunum.406 TL çok para be kardeşim.300 TL küsür bütçem var demiştim hayatta olmaz.Anakartta ses kartı varda ben Led alıp analogmu kullanayım yoksa LCD alıp DVI mı kullanayım onun sıkıntısını yaşıyorum.
Led monitör hiç görmedim gözümle o yüzden yorum yapamam daha iyi olur diye ama lcd dvi kullanıyorum gayet memnunum.
INCA 21.5" IL-1021-DVI GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
Buda iyi gibi duruyor.Bunu alıp diğer parçalara ek birşeyler
Benim de şuan sepetimde o var.Millet diyo iyi değil falan ölü piksel çıkabilir.Benim Laptop da 3 tane ölü piksel var ama hiç fark etmiyorum.Inca bence uyugun nova bilgisayarda 300 lira.
Led monitör hiç görmedim gözümle o yüzden yorum yapamam daha iyi olur diye ama lcd dvi kullanıyorum gayet memnunum.LedxLcd farkı aydınlatma ve kontrast oranı farkıdır.Led Monitörlerin kontrastı daha yüksek ve parlamayı önleyen Ampuller kullanılır fark bu...Acaba Led alıp Analogmu bağlasam?
bence şansın varsa git bir bilgisayarcıya(vatan bilgisayar olabilir ) görerek seç. aradaki farkı gözünle görmeden karar verme bence.
bnmde flatron w1941s var 8000:1 konstrant oyun için nasıl iyimi........hemn bilgi almak isterim
Arkadaşlar Led mi alayım Yoksa LCD DVI mı Yardım Lütfen......