slm herkese, chip in son sayısında donanım tavsiyelerinde LG 995ft nin fiyat performansta tavsiye edildiğini gördüm. o günden beri kafama taktım bu 19" monitörü fiyatıda gayet uygundu. Sonra internette araştırm ayaptım hakkında bir sitede özelliklerini görünce daha bir bağlanıdım, epey bir övülüyordu oarda da başka bir sitede ise;bu bir forumdu sanırım, monitörlerden çok iyi anladığını söyleyen elektronikçi biri bir çok monitör denediğini daha sonra lg nin bu modelini demerakk ettiğini ve denediğini ancak ekranda renk bozulmalarının olduğunu hatta aldığı yere gidip dükkanda bulunan bütün lg leri beraberce denediklerini ve hepsinde aynı sorunun olduğunu söylüyor ayrıca chip dergisini bu ürünü nasıl olurda tavsiye ettiğini anlayamadığını yazıyor ve diğer yazan kişilerde ona katılıyor çoğunlukla... şimdi bunlar benim aklımda soru işaretleri oluşturdu işin aslını bilen, eğer varsa dergi yönetimin den birileri yoksa bir başkası bunu açıklayabilirse çok sevinirim. Birde philips 109p yi öneriyor tüpü hakkında iyi şeyler söylüyor bu monitörü nasıl bilirsiniz değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum. teşekkürler.
monitör tavsiyesi...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. hi hi
Bende 14' 1999 model likom diye bişey var
6 yıldır kullanıyorum hala taş gibi tık demiyo. Eski kasalar hep böyle olur
bulursanız bi deneyin canavra gibi
tek sorunu var biraz yuvarlak (ekren dahil (hatta sade ekran (resmen top)))....
[:I][:I][:I]
Kardeş salla lg'yi philipsi falan.Bu kadar sert konuşmamın nedeni samsungun magic brightness özelliğini bilen biri olmam.Bu arada dünyanın tek pure flat yani saf gerçek flatını üreten firma sonydir.Yazıkki sony katot tüplü yani crt flat üretmeyi bıraktı.Tamamen lcd'ye döndüler.
Bunu nereden biliyorsun dersen arkadaşım bu monitör markalarının hepsini kendi teknik servisinde kasalarını çıkartıp bakmış ve sadece sonynin gerçek düz ekranı ürettiğini , samsungunsa düz ekrana çok yakın bir üretim yaptığını görmüş.Yani anlayacağın tercihin kesinlikle samsung olmalı,sony üretmediğine göre.Modeli 997 mb yani magicbrightness 3 seçeneğin olacak text internet entertainment üçüncüyü seçtiğinde ekrandaki görüntünün parlaklığını görünce çıldıracaksın.Oyun oynayanlara piyango gibi.Kardeş tuş takımı yanda unutma 19" muhteşem bir monitör.Sakın ola aklını çelmesinler...Kolay gelsin...