arkadaşlar bana 160-180 milyon arası flat olmayan 17" mönitör bulabilirmiyiz böyle bir monitör varmı.Satmak isteyen varmı?
monitör
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.philips 107e eğer bulabilirsen şu an satılıyormu bilmiyorum ama ben kullanıyorum gayet güzel
bende var vestel. eğer istersen sana bahsettiğin fiyattan verebilirim. Bide ben bi türlü çözemedim ben bu monitörü. yani philips var 107e onun ekranı çok bombeli. ama vestel flat gibi. yani anlamayan biri flat'mi diye soruyor bide ekranı tam karşına aldığında flat hissi veriyor insana..
ha neredeyse unutuyordum. monitör daha onbeş günlük ve faturasıda duruyor...
Arkadaşım en temizi philips 107E servisi garantisi kılı yünü al rahat et çok fazla bir şey bekleme ama sorunsuzdur.Her yerde bulabilirsin sıfırı kdv dahil 186 milyon ama ben sana buldum valla samsung 793s abicim nokta aralığı philipsten daha iyi yeni gördüm bu arada fiyatı ve serviside daha iyi 181 milyon kdv dahil ayrıca garanti süresi içinde problem çıkarsa evinden alıp evine getiriyorlar sakın başkasına bakma kasılıp kalma http://www.mavibilgisayar.com/ka ... Zn9h47yA0skCFi&no=4 tıklı ve al kolay gelsin. yalnız var ya 155 dolar indirebilirsin 793 magic bright var ki al inanamazsın entertainment modundaki görüntülere herkes katılıcaktır bana...