Arkadaşlar dünden beri monitörümde hiç görmediğim kadar bir titreme oluyor.(Şu anda hala titriyor)Monitördeki bu titremenin sebebi ne olabilir.(Monitör markası vestel)
monitörüm titriyor
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
177 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 23 Temmuz 2007 12:36
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Ekran kartından Hz düşürmüş olabilirsin.Hz'i monitorun çıkacagı en yuksek değere kadar çıkart. Farklı bir çözünürlüğe ayarlamayı dene birde.
Masaüstünde sağ tıkla özelliklere gel. Ayarlar sekmesine geç ve gelişmiş'i tıkla. Açılan pencereden monitör başlığını tıklayıp Borga'nında dediği gibi yineleme hızını artır.
En azından 75hz yap. 85Hz destekliyorsa o değerde kullanman daha sağlıklı olur.Eğer bu seçenek yoksa, çözünürlüğü düşür o zaman en az 75hz lik bir oran desteklenecektir.
OP Yıllanmış Üye
177 mesaj
Arkadaşlar teşekkür ederim.Sorunu çözdüm.
Yıllanmış Üye
719 mesaj
iyi sorununu çözmene sevindim ben aynı sorunla 1 ay boğuştum ondan sonra çzömüştü sen kısa sürmüş
OP Yıllanmış Üye
177 mesaj
Yardım ve destek merkezi saolsun.
Son Düzenleme: ozannnn ~ 23 Temmuz 2007 17:30
ozannnnYardım ve destek merkeziSayın Ozan Bey, Tamir ücreti 100 YTL dir. Lütfen e-mail ile ücreti bize gönderin.Son Düzenleme: ExCeLLiuM ~ 23 Temmuz 2007 20:05
OP Yıllanmış Üye
177 mesaj
KorsanNetTeamYollarım.ozannnnYardım ve destek merkeziSayın Ozan Bey, Tamir ücreti 100 YTL dir. Lütfen e-mail ile ücreti bize gönderin.