merhaba ben p150hm model monster notebook kullanıyorum.bu sabah bilgisayarımı açtım ders programıma bakıp kapattım ve derse gittim geldiğimde bilgisayarın açma tuşuna bastım bilgsayar açıldı windows açılma sesi vs geldi amaekran açılmadı yani hiç ışık gelmedi ekran hiç yoktu birkaç kere daha denedim olmadı.içini açtım bios pili çıkarıp taktım ram lari çıkarıp taktım bu sefer de açma tuşuna bastığım da ışıklar yandı ama hemen geri kapandı yani 1 sn fln sürdü ışıkların yandığı süre birkaç kere daha denedim yine aynı şey en son birkez daha her şeyi çıkarıp taktım busefer açıldı normal olarak çalışıyor şuan masa üstünde internette gezerken fln bişey yok ama en basit oyunda bile takılmalar kasmalar olmaya başladı ekran kartı sıcaklığı eskisi gibi bi değişiklik yok bilgisayar sürekli masa üstünde yani herhangi bir düşme çarpma darbe almadı neden böyle oldu bilmiyorum sabah çalışan bilgisayar akşam çalışmadı çalıştığında ise böyle oyunlarda kasma oluştu. bunun sebebi ne olabilir format fln mı atsam diye düşünüyorum ama alakası olmadığını zannediyorum sizce ne oldu?
Not:etkisi olurmu bilmiyorum ama,kıbrısta yaşıyorum burada elektrik prizleri 3 lü değişik bir girişi var dönüştürücü kullanıp takıyoruz aletleri prize ve bilgisayarımda (bu yüzdenmi bilmiyorum) demir olan yerlere dokunduğumda hafif bir elektirk geliyor.
lütfen yardımedin çıldırmak üzereyim