Ben MONSTER® Q61W150ERQ01 15.6" almayı düşünüyorum..Fakat bilgisayardan fazla anlamıyorum.Eski pcden o kadar çok çektim ki oyun oynamak vb. konusunda bu yüzden iyi bir pc almak istiyorum.Notebookta oyun oynanmaz tarzı yorumlar duyduğum için emin olmak istiyorum. Bu bilgisayar oyun oynayabileceğim bir bilgisayar mıdır acaba?
Monster Q61W150ERQ01 15.6"
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.işlemci vs olarak işinizi görecek olsa da uzun vadede yüksek oyun performansı beklemek yanlış olur.oyunlardaki fps degerlerini linkte bulabilirsiniz..eğer bütçeniz izin verirse en azından gtx 560m ya da gtx660M ekran kartlı bir notebook tercih etmelisiniz.böylesi biraz daha uzun vadeli ve sağlıklı olur diye düşünüyorum..uzun vadede yüksek oyun performansından kastım ise en azından 2 3 sene her şeyi maksimum ayarda oynamak.yok bana high da yeter yeri gelince medium high karısımı da ayarlarım diyorsanız sectiginiz laptop grafik kartı olarak işinizi görecektir..fps degerleri kötü degil kesinlikle.