arkadaşlar 1 yıl önce almış olduğum flash diskim birden bire bozuldu.Birde bu kingston markasını övüyolar.5 yıl garantisi var diyorlar.hani 1 yıl bile dayanmadı.
BEN tekrar flash disk almayı düşünüyorum tabi bu sefer 8 GB almak istiyorum.Bana hangi MARKAYI önerirsiniz KİNGSTON dışında cevaplarınızı bekliyorum
mor renkli kingston 4 GB flash diskim bozuldu
OCZ veya Corsair markalarına bak. Yanlız kingston'ı garantiye yollarsan sana yenisini vereceklerdir.
garanti kapsamı içindeyse garantiye ver bi de kullanıcı hatası mı var acaba flash diski usb den çıkarırken donanımı güğvenle kaldır yapmadıysan diskin yanmış olabilir bu da kullanıcı hatasına girer
viking20CHİP\Aralık'08\Sayfa:84-ben nerden bulcam dergiyi kardeş yazmışsın ama o sayfalarda var mı?
Sandisk hem küçük hem ucuz hem kaliteli hiç şikayetimiz yok kullanırken saygılarımla
ben aynı 4 gb kingstonla suya girdim bişey olmadı iyidir kingston :D
artık yeni moda bu sanırım..çamur atmak..onca yıldır bildiğim kullandığım kimseden bozulduğuna dair haber bile almadığım markayı bir kişinin güvenilmez sözüne dayanarak kötülemek...forumlarda reklam yapmak yanlış bildiğim ama çamur atmaya şimdilik birşey yok...5 yıl garanti bozulursa tamir etmek veya değiştirmek demektir..herşey bozulabilir sonuçta ama böyle binlerce kişinin okuduğu bir yazıda kimbilir hangi ipe sapa gelmez şey sonucu oluşmuş bir arıza yüzünden milleti yanlış markalara yönlendirmek!...öyleyse ben de söyleyeyim bugüne kadar bırak bozulmayı sorum çıkaran herhangibir kinston flash bellekle karşılaşmadım...nasıl...millette marka hastalığı başlamış aynı özelliklere sahip ürünü normal değerinden 10 kat fazlaya bile sadece markası(fiyatı aynı zamanda) kaliteli diye alıyor...en eski numaralardan biri pahalıysa iyidir numarası... :)
önce garantiye götür garanti kağıdına gerek yok faturası duruyorsa sorun dil zaten faturası durmuyorsa garanti bi işe yaramayacaktır
bu donanımı güvenle kaldır hiç yapmadım ben hiç bozulmadı ama belli mi olur bozulur.
alacaksan ocz hem hızlı hem fiyatı çoooook uygun garantiyi oku bence ömür boyu ocz de
valla kardeşim aynısı banada oldu ya daha 4 gün oldu alalı 8gb hemen bozuldu ammada dandikmiş bu kington yanında sony vardı keşke onu alsaydım
monza_a
Yeni Üye
1 Mesaj
monza_avalla kardeşim aynısı banada oldu ya daha 4 gün oldu alalı 8gb hemen bozuldu ammada dandikmiş bu kington yanında sony vardı keşke onu alsaydıkardeşim 4 gün olduysa git söle deiştirsinler yada garantisi vardır yapsınlar kingston gibi bi marka senin demenle dandik oluyosa ...