Selçuk abiye mesaj attım,şikayetlerde bulundum,mod'lara söyledim ama boş !
Burak'ın dediği sanırım doğru imza gerekiyor ...
Morgue ve suskun_kral için İMZA TOPLUYORUZ !!!
(Konuyu açıklamama gerek yok Spor bölümünden örneklerini bulabilirsiniz. ..)
Selçuk abiye mesaj attım,şikayetlerde bulundum,mod'lara söyledim ama boş !
Burak'ın dediği sanırım doğru imza gerekiyor ...
Morgue ve suskun_kral için İMZA TOPLUYORUZ !!!
(Konuyu açıklamama gerek yok Spor bölümünden örneklerini bulabilirsiniz. ..)
İlk İmza Benden Olsun..!!
Saygılarımla Morgue
Onlar ve onlara boş yere, sataşma, hakaret içeren mesajlar atan laf yetiştirmeye çalışan herkes için..: İMZA.. =)
bakın beni açtımayın msn de bana yapılanları unutmadım hala...
bu arada imza...
CİMBOMLU SUSKUN_KRAL
suskun_kralbakın beni açtımayın msn de bana yapılanları unutmadım hala...Burası Forum Orası msn orda gecen burda gecmez. x2bu arada imza...
CİMBOMLU
byburak2008Burası Forum Orası msn orda gecen burda gecmez. x2x2'yi de kapmışsın hemen tebrik ederim.. =)
Neyse bu forumun düzenli olabileceğine 3 yıldır inanmadım hâlâ daha inanmıyorum..
Şimdi öyleyse neden bu kadar zamandır bu forumdasın diye sormayın, anlatsam roman olabilir hehe..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 18 Eylül 2008 17:10
İmza Topluyoruz dediniz kavgaya başladınız.. Alkışlıyorum hepinizi.. İmza lazım olursa haber salın bana 2-3 kere daha atarım..
byburak2008Burası Forum Orası msn orda gecen burda gecmez. x2ya senin ne karekterin var ki msn ye girdiğim zaman anında küfür attınız biraz büyü olgunlaş sonra gel benle konuş..
ne için topluyoruz imza:D
imza :D
I Love GSne için topluyoruz imza:Dgs lilereri forumdan atmak için...
imza :
I Love GSne için topluyoruz imza:DBizim İçin Yani GALATASARAYIMIZ İçin..
imza :
GALATASARAYIMIZI Kaldıramayanlar varmış çekemiyorlarmış.. Bizde Tebessümlerimizi ileterek imzamızı verdik..
cimbom için 100000000000 imza feda olsun be
Yazık size ...
Bir takım uğrana yaptıklarınıza bak. 6-0 veya 7-0 her neyse sonuçta bir maç yenende yenilende olacaktır. Gs veya Fb yenilmiş .. Olabilir
Ben hiç bir zaman Fb en iyi takım demedim. Kendi takımımla diğer takımları ayırt etmedim. Sonuçta dediğim gibi yenilende olcaktır. Ama suskun_kral ve Morgue sürekli laf atp tartışma çıkarıyorlar. Sonrada haklıymış gibi kendilerini savunuyorlar.
Dün Fb-Porto maçı vardı. Ben Ts'liyim ama Fb'yi destekledim ve maçı izledim. Yenildi ... Olabilir
Siz ise Fb ölene kadar düşmanım diyor,üstelik Porto'yu destekliyorum diyorsunuz ...
Fb bir türk takımı ve desteklemeniz lazım.
Ama size söylenecek laf bulamıyorum. Kimin ne olduğunu çoğu kişi gördü.Huylu huyundan varzgeçmez ne de olsa.O yüzden gereksiz mesaj yazmaya gerek yok...
suskun_kralya senin ne karekterin var ki msn ye girdiğim zaman anında küfür attınız biraz büyü olgunlaş sonra gel benle konuş..Ben mi küfür ettim ?
Burak mı küfür etti ?Eden bizi ilgilendirmez ...
OOOOMMMMEEEERRRRYazık size ...o senin fikrin benim fikrime karışamsssın hala söylüyorum fb öz ve öz düşamnımda portoye tşk ederimmBir takım uğrana yaptıklarınıza bak. 6-0 veya 7-0 her neyse sonuçta bir maç yenende yenilende olacaktır. Gs veya Fb yenilmiş .. Olabilir
Ben hiç bir zaman Fb en iyi takım demedim. Kendi takımımla diğer takımları ayırt etmedim. Sonuçta dediğim gibi yenilende olcaktır. Ama suskun_kral ve Morgue sürekli laf atp tartışma çıkarıyorlar. Sonrada haklıymış gibi kendilerini savunuyorlar.
Dün Fb-Porto maçı vardı. Ben Ts'liyim ama Fb'yi destekledim ve maçı izledim. Yenildi ... Olabilir
Siz ise Fb ölene kadar düşmanım diyor,üstelik Porto'yu destekliyorum diyorsunuz ...
Fb bir türk takımı ve desteklemeniz lazım.Ama size söylenecek laf bulamıyorum. Kimin ne olduğunu çoğu kişi gördü.Huylu huyundan varzgeçmez ne de olsa.O yüzden gereksiz mesaj yazmaya gerek yok...
OOOOMMMMEEEERRRRBen mi küfür ettim ?bak seni orda suçlamıyorum seni fazla küfür etnedin ama burak küfürn dozunu kaçırdı..bide erdem...
Burak mı küfür etti ?Eden bizi ilgilendirmez ...
Ben küfür etmem korkma ...
Ve hala bunu yazabiliyorsun !
"fb öz ve öz düşamnımda portoye tşk ederimm"
Söze gerek yok. Benden bu kadar istediğinizi yazın konuya girmeyeceğim. İsteyen özelden ulaşır.
OOOOMMMMEEEERRRRBen küfür etmem korkma ...sen hala beni anlamadın dostum bu seni hiç alaka etmez.. yazmaktan bıktım fb öz ve öz düşamnımdır gs fb savaşı çıksa ilk gelecek benim..Ve hala bunu yazabiliyorsun !
"fb öz ve öz düşamnımda portoye tşk ederimm"Söze gerek yok. Benden bu kadar istediğinizi yazın konuya girmeyeceğim. İsteyen özelden ulaşır.
gereksiz tartışmalardan artık bıktım sonrada sataşan hep biz oluyoruz ne hikmetse bende imza veriyorum.
İMZA:KYLİE
kyliegereksiz tartışmalardan artık bıktım sonrada sataşan hep biz oluyoruz ne hikmetse bende imza veriyorum.ver bakalım sende ver bakalım ne kadar vereceksiniz....
İMZA:
ben daha öncede söyledim CHİP\FORUMLARI'n dan spor kalksın diye;yani bu ilk tepkim değil onu açıklıyayım.Zaten Selçuk Bey de 1 kez nadasa almış idi olayı,sanırım artık sonuçlandırır.
imza:VİKİNG20
--------
Edit:buradaki imzamdan dolayı hiçbir arkadaşı hedef almuyorum,göstermiyorum.Yanlış anlaşılma olmasın.
Edit2:spor==>futbol==>bjk\gs\fb sürekli olduğu için kalkmasını istiyorum.Yoksa basketbol,yüzme,atletizm,bisiklet,yelken,okculuk....vs.konuşulsa tartışılsa başımın üstünde yeri var.Kapatılmaya ilk ben karşı çıkarım.
kyliegereksiz tartışmalardan artık bıktım sonrada sataşan hep biz oluyoruz ne hikmetse bende imza veriyorum.
İMZA:viking20ben daha öncede söyledim CHİP\FORUMLARI'n dan spor kalksın diye;yani ilk değil onu açıklıyayım.
imza:Son Düzenleme: Morgue ~ 18 Eylül 2008 18:02
HOOOOOOOOOOOOOOPP SPOR BÖLÜMÜ FALAN KAPANMASIN
İşi cıvıtanlar uyarılsın ya da atılsın yeter kapatılmaya ne gerek var