arkadaslar bugun pc ye mornıng xp 2009 kurdum hersey guzel yalnız benım kameram pıranha tarantula ama kamerayı a4 tech olarak tanımıs yuklemıs donanımı kaldırdım ve tekrar denedım ve otamatıkmen tekrar a4teche yukledı snra bıseyler yaptım sonunda kamera bılgısayarıma geldı ama ismi a4 tech olarak geldi aygıt yonetıcısınde de a4 tech yazıyor. kameramın ısmı hala yok.. neyse kamera calısıyor farklı bır ısımle hadi onu geçtik.. msnde kamera actıgımda direk goruntulu arama yapıyor kamera secenekleri bile yok.. acaba sorun neden kaynaklanıyor arkadaslar mxp yı kurduktan sonra oldu.. windows 7 temalı yukledım ondan olurmu.. yardım edınız kardeslerım delırcem ya ..
mornıng XP sorunu bı bakınız lutfen..
arkadaslar bugun pc ye mornıng xp 2009 kurdum hersey guzel yalnız benım kameram pıranha tarantula ama kamerayı a4 tech olarak tanımıs yuklemıs donanımı kaldırdım ve tekrar denedım ve otamatıkmen tekrar a4teche yukledı snra bıseyler yaptım sonunda kamera bılgısayarıma geldı ama ismi a4 tech olarak geldi aygıt yonetıcısınde de a4 tech yazıyor. kameramın ısmı hala yok.. neyse kamera calısıyor farklı bır ısımle hadi onu geçtik.. msnde kamera actıgımda direk goruntulu arama yapıyor kamera secenekleri bile yok.. acaba sorun neden kaynaklanıyor arkadaslar mxp yı kurduktan sonra oldu.. windows 7 temalı yukledım ondan olurmu.. yardım edınız kardeslerım delırcem ya ..Morning, Perfect xp gibi içerisine donanım driverleri yüklenmiş bazı hizmet servisleri kapatılmış dağıtımlardan hiçbir performans alamazsınız ayrıca mantığı da yok ki içine atılan driver ve programlar en fazla 2 ay içinde eskiyor zaten en iyisi tertemiz bir xp kurun tema istiyorsanız da (ki ben önermiyorum) deviantart'ta istemediğiniz kadar var zaten
sorun baska xp degıl ama bunu deniyeyim dedim guzel birşey aslında kamera morelımı bozdu kardes bunun cozumu yokmu yhaa
Peki temayı değiştirip bir taze kurulum yapmayı denediniz mi yani xp'nin orjin temasına dönün driverleri kaldırın sonra yeniden tekrar kurun büyük ihtimal aynı hatayıı geri verecek ayrıca webcam programındaki ayarlarınıza da bakın bir benzer olay asus gamer programını kurduğumda oluyordu
dedıgını denemıstım zaten kac kere kaldırdım. pc acıldıgında a4 tech donanım bulundu yuklendı dıyor yanı otamatıkmen yukluyor resmen kameranın ısmı değişti..
neyse baska xp ıle format attım kamera sorununu hallettm.. yalnız arkadaslarım format atmama ragmen msn de halen kamera seceneklerı yok bu nasıl bır sorun yha ılk defa karsılasıyorm bole bısey le.. goruntulu arama baslatıyor ama secenek valan yok arkadaslar bır fıkrı olan yardım etsın yaa
Hangi msn sürümünü yüklüyorsunuz?Birde mümkünse ekran görüntüsü atarmısınız?
Kardeş eğer ki windows kurucaksan her zaman temiz olan sp3 lü bir katılımsız xp cd sinden kurulum yap diğerleri hazırlananlar iyi değil sonra bi sorunun olursa yine yaz yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince.
kardeşlerim msn son sürüm 2009 yani perfect xp kurdum bu sefer msnde kamera seceneklerı yok oncekı perfect xp de vardı.. sorun donanımsal olabılırmı acaba yaa nasıl bişey bu of
hayır kesinlikle msn den kanaklanıor aynısı benım de başıma geldi ve 2-3 kez silip yükleyince çözüldü
kardes bana msn nın setupunun lınkını versenız belkı benm ındırdıgımde bır sorun vardır.. ondan sonra sılıp tekrar yuklerım..