mouse ile ilgili yaşadığım benimde bir sorunum var

cinar844
09-07-2009, 12:23   |  #1  
cinar844 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
625 mesaj

mouse ile ilgili yaşadığım benimde bir sorunum var :
mouse ile bazan bir kere bile tıklayamıyorum bazan ikinci bazanda üçüncü tıklamamda tıklama yapabiliyorum ama bazanda bir kere bile tıklama yapmayan mouse bazanda iki kere peşinen tıklama yapıyor ve alttaki pencereyi kapatıyor maalesef hiç istemeden bazanda şu sorunu yapıyor mouse ile tıklama esnasında bir şeye tıkladığımda mesela bilgisayarı kapatmak istiyorum mesela başlata basıyorum ama tıklar tıklamaz kayıp oluyor tekrar tıklamama rağmen yine aynı oluyor genelde bir kez daha tıkladığımda ise anca menüyü görebiliyorum.
ama bu sorunlar her zaman olmuyor bazan ama sık sık oluyor
ben bu sorun için sırf sadece format attım ama ne yazikki bir düzelme olmadı bilgine şimdi bu gün mouse mi alıp servisin yolunu tutacam sana da kolay gelsin.

doodLex
09-07-2009, 13:18   |  #2  
doodLex avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
343 mesaj

Kullandığın Mouse'un markasını bilmiyorum ama Kurulum CD verdilermi aldığınız zaman? Eğer vermedilerse

Denetim Masasından Mouse ayarlarını yapabilirsiniz. Ordan kaynaklı birşey olabilir.

cinar844
09-07-2009, 13:29   |  #3  
cinar844 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
625 mesaj

bu sorun için format attım ama hala devam ediyor mouse nin kurulum cd sini vermediler bana ama ben bu mouseyi tam bir buçuk seneden beri kullanıyorum ama yeni böyle bir sorun oldu mousenin markası ve modeli şu:
A4 tech model ise BW-35
evet altındada böyle yazıyor
teşekkür ederim ne yaparız